Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea nici nu vrea sa auda de impozitarea Bisericii

B1 B1,
Dragnea nici nu vrea sa auda de impozitarea Bisericii

Liviu Dragnea a declarat ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane si ca nici nu vrea sa discute despre acest subiect. Reactia transanta vine dupa ce Eugen Teodorovici, consilierul premierului Mi. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce consilierul premierului, Eugen Teodorovici, a anuntat in urma cu o zi ca va formula o propunere de impozitare a puternicei BOR.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

Eugen Teodorovici propune impozitarea Bisericii: Este nevoie de bani

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, referindu-se la impozitarea Bisericii, ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani. Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acrod cu impozitarea veniturilor BOR.

Adio bani neimpozitati din cutia milei: Consilierul premierului propune impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane

Eugen Teodorovici, consilier onorific al premierului, a anuntat ca va face o propunere de impozitare a Bisericii Ortodoxe Romane, sustinand ca BOR trebuie sa inteleaga ca este nevoie de ba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )