Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dragnea, despre scandalul afacerilor din Brazilia: Am notificat autoritatile braziliene pentru a stabili cum au fost date informatii despre viata mea

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre scandalul afacerilor din Brazilia: Am notificat autoritatile braziliene pentru a stabili cum au fost date informatii despre viata mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, ca a notificat autoritatile federale din Brazilia pentru a investiga modul in care au fost furnizate informatii despre viata sa privata, in contextul anchetei desfasurate de cei de la Rise Project. Liderul social-democratilor a tinut sa precizeze ca nu are afaceri in Brazilia si nu a spalat bani in nicio tara, iar el nu este urmarit international. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

Dragnea, despre scandalul din DNA: Este o situatie fara precedent. Nu vad de ce Laura Codruta Kovesi ar mai refuza sa se prezinte in fata comisiei de anchetare a alegerilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in Parlament, ca scandalul de la DNA reprezinta o situatie fara precedent, adaugand ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa dea declaratii in comisia care ancheteaza alegerile parlamentare din 2009.

Dragnea: NU am spalat bani, am notificat autoritatile federale din BRAZILIA (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au prezentat marti traseele lui Liviu Dragnea prin Brazilia si persoanele cu care acesta mergea acolo. De asemenea, acestia au afirmat ca afacerile facute de presedintele PSD.

Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu exista nicio ancheta a procurorilor brazilieni in ceea ce il priveste, asa cum au relatat jurnalistii de la Rise Project, si ca a notificat autoritatile din Brazilia prin intermediul Ambasadei Braziliei din Romania pentru a verifica obtinerea datelor personale, considerand ca s-au incalcat niste legi. Dragnea a declarat ca a mers in Brazilia ca turist si ca nu are afaceri acolo. De asemenea, a dat de inteles ca ar putea sa ii dea in judecata pe cei de la Rise Project.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: Este in jurul institutiei. Sunt niste radicalizari ale unor persoane frustrate

Augustin Lazar a facut unele declaratii la intrare in CSM. Procurorul general a vorbit si despre noua intentie a ministrului Justitiei de a face noi verificari, dar si despre scandalul din.

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de.

Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia, anchetate pentru spalare de bani. Rise Project prezinta drumurile lui Daddy si a apropiatilor sai (FOTO)

Problemele pentru Liviu Dragnea! Afacerile facute de catre apropriati ai liderului PSD in Brazilia au intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana. Acestia vor cerceta o posibila spalare de.

Dan Vilceanu, despre scandalul din DNA: Eu ii cred pe procurori

Deputatul PNL Dan Vilceanu a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre reactiile procurorilor care o contesta pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Vilceanu a spus ca.

Ludovic Orban, despre scandalul izbucnit in cadrul DNA: CSM ar trebui sa cerceteze faptele care sunt in sesizare. Nu trebuie ascuns gunoiul sub pres

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, in legatura cu scandalul generat in cadrul Directiei Nationale ANticoruptie, ca CSM trebuie sa intervina si sa cerceteze faptele care sunt in sesizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )