Libnet.ro
UNICEF

17:00

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

B1 B1,
Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de. continuă pe B1

Premierul Tudose neaga existenta unui conflict cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam, ca sa validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, la Ministerul Transporturilor, existenta unui conflict intre el si seful PSD, dupa ce, luni, au aparut in spatiul public informatii conform carora prim-ministrul i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu va pune in aplicare programul de guvernare ad-litteram.

Premierul Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista, ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare 'exista', insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, citat de Agepres.

Liviu Dragnea face un pas inapoi: Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate nu se vor aplica daca afecteaza firmele care actioneaza corect. Seful PSD admite ca a avut discutii cu premierul Tudose despre noile taxe si impozite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca doua propuneri din programul de guvernare care au starnit critici - impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate - nu vor fi aplicate daca vor afecta firmele care actioneaza corect sau daca efectele pozitive asteptate nu se concretizeaza. Liviu Dragnea a confirmat ca a avut o discutie foarte aplicata cu premierul Tudose si ieri, si aseara, la receptia oferita de Ambasada SUA, si ulterior, timp de doua ore. Declaratiile lui Dragnea vin pe fondul informatiilor ca intre el si premier au aparut deja contradictii serioase pe marginea programului de guvernare.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: Este in jurul institutiei. Sunt niste radicalizari ale unor persoane frustrate

Augustin Lazar a facut unele declaratii la intrare in CSM. Procurorul general a vorbit si despre noua intentie a ministrului Justitiei de a face noi verificari, dar si despre scandalul din.

Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat miercuri orice disputa cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, afirmand ca este optimist in ceea ce priveste programul de guvernare dar avertizand ca orice masura va fi aplicata doar in urma unor simulari care sa arate ca nu are efecte negative.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Tudose: La Palatul Victoria este o situatie similara cu cea de la Digi 24 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre zvonurile privind neintelegerile care ar fi aparut deja intre premierul Mihai Tudose si Liviu.

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista; ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare exista, insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )