Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Tudose neaga existenta unui conflict cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam, ca sa validam stirea

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose neaga existenta unui conflict cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam, ca sa validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, la Ministerul Transporturilor, existenta unui conflict intre el si seful PSD, dupa ce, luni, au aparut in spatiul public informatii conform carora prim-ministrul i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu va pune in aplicare programul de guvernare ad-litteram. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de.

Surse: Premierul Tudose vrea simulari pe masurile cuplului Dragnea-Valcov

Premierul Mihai Tudose a cerut realizarea unor simulari in privinta eventualelor masuri fiscale care ar putea fi introduse, inclusiv in privinta impozitului pe cifra de afaceri, a taxei pe.

Liviu Dragnea pleaca din tara, in pline discutii cu premierul Tudose pe tema programului de guvernare

Liviu Dragnea merge saptamana viitoare intr-o vizita in Israel. Potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, Dragnea va efectua o vizita in Israel.

Premierul Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista, ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare 'exista', insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, citat de Agepres.

Premierul Tudose i-a reangajat in Guvern pe secretarii de stat din Minsterul Dezvoltarii demisi de Grindeanu

Premierul Mihai Tudose a semnat, luni, deciziile de numire in Guvern a mai multor secretari si subsecretari de stat in Ministerul Dezvoltarii, care au fost demisi de Sorin Grindeanu inaintea motiunii de cenzura. Seful Executivului si-a numit si trei noi consilieri, printre care fostul senator PSD Florian Popa si prezentatorul TV Felix Rache.

Surse: Ce a decis premierul Tudose in cazul achizitiei avionului prezidential

Premierul Mihai Tudose considera ca Romania trebuie sa aiba un avion oficial, au declarat surse guvernamentale, care au mentionat ca rezolvarea achizitiei unei aeronave pentru demnitari urmeaza sa.

Premierul Tudose, fata in fata cu a doua acuzatie de PLAGIAT! MALPRAXIS ACADEMIC

Premierul Mihai Tudose este acuzat de a doua suspiciune de plagiat. Potrivit Romania Libera, seful Executivului ar fi copiat 220 din cele 368 de pagini dintr-o carte semnata in 2009, ce a aparut la.

Hans Klemm, intalnire cu premierul Tudose

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a sosit la Palatul Victoria pentru a se intalni cu premierul Mihai Tudose, transmit surse din media.

Surse: Ambasadorul SUA vine la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, au precizat surse guvernamentale, pentru News. ro.

Premierul Tudose a semnat numirea colonelului Mihai Cristian Marculescu in functia de director general al DGPI

Prim-ministrul Mihai Tudose a semnat, marti, decizia privind numirea colonelului Mihai-Cristian Marculescu in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din subordinea MAI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )