Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista, ideea e sa cheltuim banii

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista, ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare 'exista', insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, citat de Agepres. continuă pe Hotnews

Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista; ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare exista, insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, conform Agerpres.

Seful MApN, Adrian Tutuianu: Alocarea a 2 % din PIB pentru Aparare este angajamentul Romaniei ca membru NATO

Ministrul Aparaii, Adrian Tutuianu, a declarat, luni, ca alocarea a 2 % din PIB pentru Aparare este angajamentul Romaniei ca membru NATO.

Planul privind inzestrarea armatei, retras din CSAT. Nu respecta alocarea a 2% din PIB pentru un deceniu (VIDEO)

In sedinta CSAT de marti planul de inzestrare a armatei a fost retras de pe ordinea de zi pentru ca nu respecta cerinta cu alocarea a 2% din PIB pentru urmatorul deceniu. Un document pe care.

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de.

VIDEO. Presedintele Iohannis, dupa sedinta CSAT: Planul de inzestrare a Armatei a fost retras de pe ordinea de zi, pentru ca a fost neglijat un aspect important - 2% din PIB pentru Aparare, pentru o perioada de 10 ani . LIVE TEXT

O sedinta a Consiliului Suprem de Ararare a Tarii CSAT) va avea loc, marti, fiind prezidata de presedintele Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi se afla planul de inzestrare a Armatei si raportul activitatii Serviciului Roman de Informatii, informeaza Administratia Prezidentiala.

Avertismentele liderilor europeni pentru premierul Tudose

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si liderul Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-au transmis premierului Mihai Tudose scrisori in care il felicita pentru noua functie. insa, cei doi pun accentul in mesajele lor si pe faptul ca noul Guvern trebuie sa continue lupta impotriva coruptiei, sa se preocupe de domnia legii si sa nu aiba actiuni care ar impiedica reformele.

Hans Klemm, intalnire cu premierul Tudose

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a sosit la Palatul Victoria pentru a se intalni cu premierul Mihai Tudose, transmit surse din media.

Business report:Impozitul pe cifra de afaceri - o declaratie de razboi in 9 puncte. Razboi cu economia;Prioritate de grad zero: Premierul Tudose si-a luat Delta Dunarii din prima sedinta de guvern;BNR a realizat un profit in scadere cu 84%, anul trecut

Bentley Flying Spur primeste o editie limitata Mulliner. Bentley prezinta noua editie Flying Spur Design Series by Mulliner. Oferind o selectie de. Preturile petrolului au urcat la maximul ultimelor aproape 4 saptamani dupa 8 zile consecutive de crestere, un record al ultimilor ani. Preturile petrolului au.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Mihai Tudose despre trecerea Soselei de Centura la Primaria Capitalei: Nu este important cine o are, important este sa o avem cu totii, sa fie

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in urma intalnirii cu primarul general, Gabriela Firea, ca va face o analiza pentru a vedea daca este mai bine ca soseaua de centura sa ramana la Ministerul Transporturilor sau sa vina la Primaria Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )