Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mihai Tudose despre trecerea Soselei de Centura la Primaria Capitalei: Nu este important cine o are, important este sa o avem cu totii, sa fie

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose despre trecerea Soselei de Centura la Primaria Capitalei: Nu este important cine o are, important este sa o avem cu totii, sa fie

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in urma intalnirii cu primarul general, Gabriela Firea, ca va face o analiza pentru a vedea daca este mai bine ca soseaua de centura sa ramana la Ministerul Transporturilor sau sa vina la Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre achizitionarea unei aeronave: Eu imi doresc sa avem una pe care sa scrie Romania

Decizia in privinta achizitionarii unei aeronave oficiale nu a fost luata, a declarat miercuri premierul Mihai Tudose. Nu am luat o decizie despre achizitionarea unei aeronave.

Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat miercuri orice disputa cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, afirmand ca este optimist in ceea ce priveste programul de guvernare dar avertizand ca orice masura va fi aplicata doar in urma unor simulari care sa arate ca nu are efecte negative.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose: Greu imi pot imagina o proba de tembelism mai mare

Directorul editorial al cotidianului Romania Libera discuta, in emisiunea X-Press, alaturi de invitatii sai, Theodor Paleologu, Mihai Neamtu si publicistul Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose. Ac .

Premierul Mihai Tudose l-a primit pe ambasadorul Germaniei, la Palatul Victoria. Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul economic romano-german

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. in cadrul intrevederii s-a discutat despre importanta Germaniei in relatiile bilaterale ale Romaniei, atat in plan politic, cat si economic.

Mihai Tudose s-a intalnit cu ambasadorul Germaniei

Premierul Mihai Tudose a discutat, miercuri, la Palatul Victoria, cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, despre proiectele politice comune, dar mai ales despre cele economice, in conditiile in care Germania este al doilea cel mai mare investitor din tara noastra. Ambasadorul Cord Meier-Klodt a subliniat importanta mentinerii predictibilitatii si a transparentei, a unui climat investitional favorabil si a directiei de reforma a tarii spre o Europa a valorilor commune, potrivit surselor din presa.

Radu Banciu: Mihai Tudose este incredibila gafa a lui Dragnea si Iohannis(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre premierul Mihai Tudose, pe care l-a calificat drept gafa incredibila comisa de Liviu Dragnea si Klaus.

Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista; ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare exista, insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, conform Agerpres.

Premierul Tudose, despre cei 2% din PIB pentru Aparare: Alocarea exista, ideea e sa cheltuim banii

Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare 'exista', insa banii trebuie cheltuiti, a afirmat miercuri premierul Mihai Tudose, citat de Agepres.

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )