Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dragnea, dupa executia lui Serban Nicolae: Nu a fost sanctionat

Antena3 Antena3,
Dragnea, dupa executia lui Serban Nicolae: Nu a fost sanctionat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, refuza sa comenteze, deocamdata, atacul dur al social-democratului Liviu Plesoianu care a catalogat ca abuz si executie retragerea functiilor de lider de grup si presedinte al. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu cred ca Serban Nicolae va parasi partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, nu crede ca Serban Nicolae va parasi partidul, in ciuda faptului ca a ramas fara functii in Parlament.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Atac fara precedent al unui deputat PSD la adresa lui Dragnea dupa mazilirea lui Serban Nicolae. Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar in baie

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut, miercuri seara, un atac dur la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, dupa ce presedintele PSD si conducerea nationala a partidului au decis sa-l lase pe Serban Nicolae fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice din Senat.

Dragnea, dupa executarea lui Serban Nicolae: Gratierea coruptilor nu e in programul de guvernare. Comisia juridica nu a avut mandat de la PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, in care Serban Nicolae a fost executat, ca formatiunea nu a avut in programul de guvernare teme precum gratierea.

Serban Nicolae, dupa ce a fost lasat fara functii: Nu e un fel de sanctiune, ci un act politic. Eu nu ma leg cu lanturi de nicio functie

Senatorul Serban Nicolae a ramas, miercuri, fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice a Senatului, dupa ce nu a reusit sa gestioneze corespunzator problematica Legii gratierii. Acesta a spus ca decizia luata de conducere PSD nu e o sanctiune, ci un act politic, iar el nu se va lega cu lanturile pentru a ramane pe vreo functie.

Dragnea l-a executat pe Serban Nicolae

Comitetul Executiv National al PSD a decis, ieri, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica, ca urmare a nemultumirilor legate de ceea ce s-a intamplat in Comisia juridica a Senatului in privinta proiectului Legii gratierii.

CExN PSD: Serban Nicolae a fost inlaturat de la conducerea Comisiei juridice din Senat, din cauza amendamentului pentru gratierea coruptilor. Social-democratul a fost inlocuit Robert Cazanciuc, fostul ministru al Justitiei

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta CExN. Motivul principal al intrunirii a urmarit sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce acesta ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

Serban Nicolae, dezvaluiri dupa executia din PSD: Mi s-a spus ca raul pe care l-am facut eu e mai mare decat OUG 13

Senatorul PSD Serban Nicolae, care a fost inlaturat din mai multe functii de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, ca Liviu Dragnea i-a spus ca raul pe care l-a facut el formatiunii politice cu.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Serban Nicolae, scos tap ispasitor in scandalul gratierii. Dragnea il ameninta acum cu sanctiuni, desi amendamentele au fost depuse in urma cu doua luni

Presedintele Comisiei juridice ar putea fi sanctionat de PSD pentru amendamentele controversate la legea gratierii. insa PSD nu a luat nicio masura inainte de votul din comisie, desi amendamentele lui Serban Nicolae au fost depuse acum doua luni de zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )