Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea: Nu cred ca Serban Nicolae va parasi partidul

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Nu cred ca Serban Nicolae va parasi partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, nu crede ca Serban Nicolae va parasi partidul, in ciuda faptului ca a ramas fara functii in Parlament. continuă pe România Liberă

Atac fara precedent al unui deputat PSD la adresa lui Dragnea dupa mazilirea lui Serban Nicolae. Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar in baie

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut, miercuri seara, un atac dur la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, dupa ce presedintele PSD si conducerea nationala a partidului au decis sa-l lase pe Serban Nicolae fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice din Senat.

Dragnea, dupa executia lui Serban Nicolae: Nu a fost sanctionat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, refuza sa comenteze, deocamdata, atacul dur al social-democratului Liviu Plesoianu care a catalogat ca abuz si executie retragerea functiilor de lider de grup si presedinte al.

Liviu Dragnea ar putea abandona proiectul legii gratierii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca se gandeste serios daca legea gratierii mai e oportuna, precizand ca acest proiect a plecat de la problemele din penitenciare si a ajuns la alte probleme ale justitiei.

Parlamentul a aprobat componenta grupului Pro-America, format din politicieni care impartasesc valorile SUA. Liderul grupului e Liviu Dragnea

Plenul Parlamentului a aprobat, marti, componenta grupului Pro-America, grup ce va fi condus de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Executii in PSD: Serban Nicolae a pierdut sefia Comisiei Juridice, dupa ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea gratierii. Si Bacalbasa, suspendat sase luni din partid, dupa declaratiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Motivul principal al intrunirii a fost sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce senatorul ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

Liviu Dragnea: PSD nu urmareste sa gratieze coruptii. Aparand aceasta neincredere, a parut fireasca propunerea ca Serban Nicolae sa fie inlocuit de la sefia Comisiei juridice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa intrunirea CExN, ca principalul obiectiv al social-democratilor este de a implementa proiectul de guvernare fara a mai fi sabotati de scandaluri parazite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )