Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea explica de ce ar putea fi respinsa ordonanta de majorare a salariilor demnitarilor

România Liberă România Liberă,
Dragnea explica de ce ar putea fi respinsa ordonanta de majorare a salariilor demnitarilor

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca va propune in Parlament respingerea ordonantei privind majorarea salariilor demnitarilor, daca cei care beneficiaza tot o plimba de la unul la altul si nu o sustine nimeni, referindu-se la faptul ca unii au anuntat ca isi doneaza banii. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre ordonanta salariilor demnitarilor: Vad ca nu mai e sustinuta de nimeni dintre cei care au promovat-o. Daca nimeni nu o mai vrea, o rezolvam noi in Parlament, unde o respingem

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca daca nimeni nu vrea ordonanta de marire a salariilor demnitarilor, atunci sa fie respinsa in Parlament. intrebat de legea salarizarii, Dragnea a.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4689 seconds )