Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dragnea face acuzatii grave: 14 scannere din vami nu merg. Cum le reparau, cum intra tirul in ele

Antena3 Antena3,
Dragnea face acuzatii grave: 14 scannere din vami nu merg. Cum le reparau, cum intra tirul in ele

Presedintele PSD Liviu Dragnea acuza ca nu exista nicio ancheta serioasa privind situatia din vami si nici in ceea ce priveste afacerile mari privind importurile. Dragnea acuza si ca scannerele din. continuă pe Antena3

O adolescenta de 14 ani din Bistrita-Nasaud a fost violata periodic de tata, inca de la varsta de cinci ani. Ea e de vina, pentru ca nu s-a opus

O adolescenta de 14 ani din Bistrita-Nasaud a fost violata periodic de tata, inca de la varsta de cinci ani. in tot acest timp, mama a tacut, relateaza observator. tv. Si ea fusese.

Seful PSD, nemultumit ca DNA nu ancheteaza situatia scannerelor nefunctionale din vami: Merita o ancheta, dar nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a declarat nemultumit ca nu a fost facuta nicio ancheta serioasa privind situatia din vami, in conditiile in care 14 scannere nu functioneaza.

Presedintele turc, acuzatii grave la adresa statelor vestice

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a reprosat vineri statelor occidentale ca se intereseaza numai de respectarea drepturilor omului in cazul pucistilor care au incercat sa-l inlature de la.

Noi acuzatii grave la adresa Laurei Codruta Kovesi. Ar fi intervenit in dosarul Elenei Udrea

Procurorul Mihaela Moraru Iorga o acuza din nou pe Laura Codruta Kovesi ca ar fi intervenit in dosarul Elenei Udrea. Mihaela Moraru a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca si-a inchis.

Marea Britanie, acuzatii grave la adresa Frantei. Vor sa ne distruga

Franta vrea un Brexit dur si sa distruga City-ul din Londra - principalul centru financiar britanic si european -, potrivit unui raport al reprezentantului special pentru City la Uniunea.

Victor Ponta, acuzatii grave. Statul a fost fraudat cu cel putin un miliard de euro. Cine ii protejeaza pe autori?

Hidroelectrica a fost in anul 2016 cea mai profitabila companie din Romania. Victor Ponta atrage atentia asupra faptului ca nu s-au luat masuri in privinta persoanelor care au adus companie la.

Dragnea, despre investitia de la stadionul din Alexandria: Si daca era podet se facea ancheta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca in Teleorman nu se mai poate face nicio investitie fara sa fie miting sau ancheta facand referire la proiectul ce prevede o investitie de 12.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )