Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dragnea si-a pus in cap oamenii din partid, dupa negocierile cu UDMR: Este Inadmisibil! Conducerea actuala a PSD va avea zile negre cu mine!

B1 B1,
Dragnea si-a pus in cap oamenii din partid, dupa negocierile cu UDMR: Este Inadmisibil! Conducerea actuala a PSD va avea zile negre cu mine!

Negocierile cu UDMR mai mult i-au creat probleme lui Liviu Dragnea decat l-au ajutat. Dupa ce mai multi social-democrati au anuntat pe Facebook ca nici nu au de gand sa voteze legile. continuă pe B1

Zi importanta privind viitorul politic a lui Nicusor Dan: Comitetului politic al USR discuta demisia sa din partid

Sambata se va reuni Comitetul Politic al USR. Cel mai important subiect luat in discutie de membrii la varful partidului este demisia din partid a lui Nicusor Dan. Nicusor Dan si-a anuntat pe.

USR a decis, in Comitetul Politic National, sa sustina parteneriatul civil. Nicusor Dan va decide daca va reveni in partid dupa referendumul intern

Uniunea Salvati Romania a decis, in Comitetul Politic National, dupa o dezbatere de sapte ore, sa sustina parteneriatul civil, precum si libertatea de opinie a membrilor fata de initiativa de modificare a Constitutiei pe tema familiei.

UPDATE Mali: Fortele anti-tero si trupele militare au fost chemate intr-o statiune din capitala, dupa ce rezidentii din apropiere au auzit mai multe focuri de arme/ Doua decese confirmate oficial

O statiune de lux, populara pentru expatriatii occidentali din afara capitalei Bamako, a fost atacata duminica de militanti, potrivit declaratiilor date de ministerul Securitatii, informeazaThe Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )