Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dragnea: Situatia datoriilor PSD este foarte proasta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Situatia datoriilor PSD este foarte proasta

Liderul PSD: Am adoptat un plan de redresare financiara * ACTUALIZARE 15:37 Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca situatia datoriilor PSD este foarte proasta, dar ca a facut un plan de masuri de redresare financiara, aratand ca sustine cu toata taria ca fiecare membru al partidului sa-si plateasca cotizatia de un leu care va asigura functionarea stabila. * Dragnea: Sefia Guvernului si a PSD in aceeasi mana a fost o greseala. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Situatia datoriilor PSD este foarte proasta. Am stabilit un set actiuni in care partidul sa revina la situatia normala din punct de vedere al finantelor

Presedintele intarimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul se afla intr-o situatie foarte proasta din punctul de vedere al datoriilor, informeaza Mediafax. Liderul social-democratilor a precizat.

Liviu Dragnea ameninta PSD Prahova cu dizolvarea: Este o situatie foarte proasta. Nu permitem nimanui sa confiste nicio bucata din partid (VIDEO)

Avertisment dur din partea lui Liviu Dragnea la adresa PSD Prahova. Presedintele interimar al partidului ameninta cu dizolvarea filialei, daca nu se va tine cont de sfatul sau, pentru ca partidul are nevoie de.

Victor Ponta: Coalitia actuala - PSD, UNPR, ALDE - este foarte stabila

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la relatiile dintre partidele aflate la guvernare, ca acutuala coalitie, formata din PSD, UNPR si ALDE, este foarte stabila, iar majoritatea parlamentara este.

Andreea Paul (PNL): Varsta decizionala in PSD a revenit, odata cu Dragnea si Plumb, la peste 50 de ani. Adevaratul punct sensibil al PSD este conflictul intre generatii

Punctul sensibil al PSD este conflictul intre generatii, sustine prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul, care subliniaza ca cei vechi si-au recuperat partidul, in timp ce tinerii social-democrati au plecat.

Liviu Dragnea, despre strategia PSD: Trebuie sa pregatim o generatie de lideri tineri (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat joi principalele obiective care vor ajuta PSD sa se redefineasca ca formatiune politca, printre acestea numarandu-se si pregatirea unei generatii de lideri tineri, care sa vina dupa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )