Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau. Ponta este de acord, saptamana viitoare luam masuri (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau. Ponta este de acord, saptamana viitoare luam masuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost de acord ca saptamana viitoare, dupa ce sunt rezolvate problemele meteorologice, sa fie luate masuri in cazul autoritatilor din judetul Buzau, a anuntat vicepremierul Liviu. continuă pe B1

Vicepremierul Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele meteorologice vor fi depasite, adaugand ca deocamdata prefectul de Braila nu este vizat de schimbare.

Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau.

Vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele meteorologice vor fi depasite, adaugand ca deocamdata prefectul de Braila nu este vizat de schimbare, potrivit Mediafax. El a anuntat ca premierul Victor Ponta a fost de acord ca saptamana viitoare, dupa ce sunt rezolvate problemele meteorologice, sa fie luate masuri in cazul autoritatilor din judetul Buzau si s-a aratat din nou .

Liviu Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat marti ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele.

Victor Ponta anunta ca il demite pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, va fi demis miercuri, a anuntat premierul Victor Ponta, care a vizitat marti seara centrul de decizie de la Ministerul de Interne.

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, demis..

Ponta a anuntat, marti seara, ca Guvernul numeste miercuri un nou prefect la Buzau. Vreau ca si in teritoriu toata lumea sa isi faca datoria si vreau mai multa competenta. Pe cei care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor ii inlocuim. La Buzau inteleg ca lucrurile nu au mers bine si, la propunerea ministrului de Interne post ocupat in prezent, ca interimar, de Gabriel Oprea - n. r. ), maine o sa numim un alt prefect la Buzau, capabil sa faca fata la aceste incercari. E valabil .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )