Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat marti ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele. continuă pe Antena3

Vicepremierul Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele meteorologice vor fi depasite, adaugand ca deocamdata prefectul de Braila nu este vizat de schimbare.

Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau.

Vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie pastrat in postul de prefect al judetului Buzau dupa ce problemele meteorologice vor fi depasite, adaugand ca deocamdata prefectul de Braila nu este vizat de schimbare, potrivit Mediafax. El a anuntat ca premierul Victor Ponta a fost de acord ca saptamana viitoare, dupa ce sunt rezolvate problemele meteorologice, sa fie luate masuri in cazul autoritatilor din judetul Buzau si s-a aratat din nou .

Dragnea: Nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect in Buzau. Ponta este de acord, saptamana viitoare luam masuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost de acord ca saptamana viitoare, dupa ce sunt rezolvate problemele meteorologice, sa fie luate masuri in cazul autoritatilor din judetul Buzau, a anuntat vicepremierul Liviu.

Prefectul judetului Buzau: Sunt cinci localitati izolate. Nu le cunosc pe toate/ Liviu Dragnea: Este posibil sa avem si cod rosu

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, nu a stiut sa raspunda marti presei care l-a intrebat ce localitati din judetul sau sunt in acest moment izolate din cauza caderilor de zapada.

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a suparat pe prefectul de Buzau: Daca veti actiona in acelasi ritm vom lua masuri serioase

Aflat in vizita la Buzau, vicepremierul Liviu Dragnea l-a criticat public pe prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, care nu a actionat cum trebuie si nu a apelat la fortele Ministerului Apararii si cele ale Ministerului de Interne pentru rezolvarea unor situatii. Daca nu veti actiona coerent, veti fi schimbat din functie, i-a transmis Dragnea prefectului de Buzau.

intalnire de urgenta la Guvern: Sunt prezenti Victor Ponta, Liviu Dragnea si Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta si vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea se intalnesc, luni dimineata, de urgenta la sediul Guvernului, acolo unde s-ar putea decreta stare de urgenta pentru judetele Buzau,.

Victor Ponta anunta ca il demite pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, va fi demis miercuri, a anuntat premierul Victor Ponta, care a vizitat marti seara centrul de decizie de la Ministerul de Interne.

Vicepremierul Liviu Dragnea, la Buzau: Ne asteapta un nou val de viscol. Vom fi foarte aproape de COD ROSU

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca incepand de miercuri dimineata va veni un nou val de viscol, la fel de puternic ca cel de zilele trecute, el cerand autoritatilor locale sa intervina cu tot.

Liviu Dragnea: Am discutat cu FMI despre descentralizare si prioritizarea investitiilor cu executie de 60%

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca a discutat cu reprezentantii FMI, CE si BM despre procesul de descentralizare, dar si despre prioritizarea investitiilor de la bugetul ministerului. Principala.

Al doilea draft al Strategiei pentru 2014-2020: Guvernul vrea sa-i mentina lui Liviu Dragnea influenta la fondurile UE de la Agricultura lui Daniel Constantin

Guvernul vrea sa mentina ministrului Dezvoltarii Regionale, social-democratul Liviu Dragnea, influenta asupra absorbtiei fondurilor europene de la Ministerul Agriculturii, condus de conservatorul Daniel Constantin, potrivit unei noi versiuni a Acordului de parteneriat pentru exercitiul financiar 2014-2020, obtinute de HotNews. ro. In decembrie 2013, Comisia Europeana a cerut Guvernului Romaniei clarificari privind interventia Ministerului Dezvoltarii ca organism intermediar in absorbtia fondurilor de la Agricultura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )