Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prefectul judetului Buzau: Sunt cinci localitati izolate. Nu le cunosc pe toate/ Liviu Dragnea: Este posibil sa avem si cod rosu

Hotnews Hotnews,
 Prefectul judetului Buzau: Sunt cinci localitati izolate. Nu le cunosc pe toate/ Liviu Dragnea: Este posibil sa avem si cod rosu

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, nu a stiut sa raspunda marti presei care l-a intrebat ce localitati din judetul sau sunt in acest moment izolate din cauza caderilor de zapada. continuă pe Hotnews

Prefectul judetului Buzau, prins nepregatit de presa: Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc pe toate

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, s-a prezentat nepregatit, marti, in fata presei, nestiind sa spuna care sunt localitatile din judet izolate de caderile de zapada. Ulterior, vicepremierul Liviu.

UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. ...

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, nu stie care sunt localitatile izolate din judet. Astfel, intrebat de jurnalisti daca stie cate localitati mai sunt izolate la acest moment in judetul Buzau, prefectul a spus ca mai sunt cinci comune izolate, iar intrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza, conform Mediafax. Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo, a spus prefectul de .

VIDEO Zeci de localitati din Buzau sunt izolate din cauza nametilor, in a treia zi de urgie alba

Judetul Buzau este paralizat pe jumatate din cauza zapezii. Cinci din sase drumuri nationale sunt in continuare inchise iar 37 de localitati sunt izolate dupa ce toate drumurile judetene din sudul si estul judetului sunt acoperite de troiene mari de zapada. in ultimele ore, autoritatile au intervenit atat pentru asigurarea cu alimente a persoanelor stationate in Buzau dar si la salvarea unor gravide.

Victor Ponta anunta ca il demite pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, va fi demis miercuri, a anuntat premierul Victor Ponta, care a vizitat marti seara centrul de decizie de la Ministerul de Interne.

Prahova: Patru localitati izolate, drumuri inchise sau restrictionate si mii de locuitori fara curent electric

Patru localitati din judetul Prahova sunt izolate, duminica, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza viscolului, doua drumuri nationale si patru drumuri judetene sunt inchise total sau partial, iar aproape 7. 000 de consumatori sunt nealimentati cu energie electrica.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )