Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prefectul judetului Buzau, prins nepregatit de presa: Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc pe toate

B1 B1,
Prefectul judetului Buzau, prins nepregatit de presa: Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc pe toate

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, s-a prezentat nepregatit, marti, in fata presei, nestiind sa spuna care sunt localitatile din judet izolate de caderile de zapada. Ulterior, vicepremierul Liviu. continuă pe B1

Prefectul judetului Buzau: Sunt cinci localitati izolate. Nu le cunosc pe toate/ Liviu Dragnea: Este posibil sa avem si cod rosu

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, nu a stiut sa raspunda marti presei care l-a intrebat ce localitati din judetul sau sunt in acest moment izolate din cauza caderilor de zapada.

UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. ...

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, nu stie care sunt localitatile izolate din judet. Astfel, intrebat de jurnalisti daca stie cate localitati mai sunt izolate la acest moment in judetul Buzau, prefectul a spus ca mai sunt cinci comune izolate, iar intrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza, conform Mediafax. Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo, a spus prefectul de .

Victor Ponta anunta ca il demite pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, va fi demis miercuri, a anuntat premierul Victor Ponta, care a vizitat marti seara centrul de decizie de la Ministerul de Interne.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )