Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dragnea si Tariceanu se vor intalni, vineri, la ora 10.00, pentru a discuta despre remanierea lui Viorel Ilie

România Liberă România Liberă,
Dragnea si Tariceanu se vor intalni, vineri, la ora 10.00, pentru a discuta despre remanierea lui Viorel Ilie

Sedinta coalitiei de guvernare PSD - ALDE, in care se va discuta despre remanierea ministrului Viorel Ilie, va avea loc, vineri, la ora 10. continuă pe România Liberă

UPDATE Intalnire Dragnea-Tariceanu-Tudose, vineri dimineata, la sediul ALDE. Cei trei au discutat probabil soarta ministrului Viorel Ilie

Conducerea coalitiei PSD-ALDE a avut vineri dimineata o sedinta in care s-a discutat probabil soarta ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, membru in Executiv din partea formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu. Sedinta a venit dupa ce, joi seara, liderii PSD au discutat demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc. 16 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si premierul Mihai Tudose s-au aflat pentru aproximativ o ora la sediul central al ALDE. Agerpres).

Intalnire Dragnea - Tariceanu pentru a discuta situatia ministrului Viorel Ilie

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit, vineri, la ora 10:00 pentru a discuta situatia ministrului ALDE pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Pe numele lui, DNA a cerut inceperea urmaririi penale, iar premierul Mihai Tudose ar.

Ora 13.30. Se decide soarta Guvernului. Premierul Tudose, intalnire cu Liviu Dragnea la sediul PSD

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD Liviu Dragnea se vor intalni la ora 13. 30 la sediul partidului din Kiseleff penntru a discuta, barbateste, despre remanierea ministrilor cu probleme penale. Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca la discutie vor mai lua parte cativa lideri apropiati de Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Marian Neacsu si vicepremierul Marcel Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )