Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragomir: Sase din cei 11 au fost curve

Online Sport Online Sport,
Dragomir: Sase din cei 11 au fost curve

Dragomir a parasit scena cu un zambet fals pe fata la capat unui discurs cu frana de mana trasa. A lasat impresia ca ar fi spus mai multe, dar a admis ca este prea mic in comparatie cu cei care l-au invins. Vedeti mai jos declaratiile lui Dumitru Dragomir la cald dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia LPF. continuă pe Online Sport

Mitica Dragomir, inlocuit din fruntea Ligii! ii felicit pe Ponta si Dragnea.

UPDATE: Gino Iorgulescu a castigat sefia Ligii Profesioniste de Fotbal cu 11 voturi, fata de 7 ale lui Mitica Dragomir. Victoria de astazi, a lui Gino Iorgulescu, este poate cel mai important eveniment din ultimii ani, din fotbalul romanesc. Noul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, in varsta de 57 de ani, ii ia locul lui Dragomir, dupa ce acesta a stat in fruntea LPF nu mai putin de 17 ani de zile. Am avut un program foarte bun, dar n-a contat deloc. Influenta politica a fost foarte mare.

Femeia care ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti a fost salvata

40 - Femeia care a amenintat ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti a fost salvata. Femeia a amenintat mai bine de 7 ore ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc dintr-un complex.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )