Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Adevărul Adevărul,
Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca FC Steaua nu risca vreo sanctiune pe plan intern in cazul in care finantatorului clubului, Gigi Becali, va fi condamnat pentru coruptie, in dosarul Valiza. continuă pe Adevărul

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, a dat asigurari Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste, in cadrul unei conferinte de presa pe care a.

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul ...

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca FC Steaua nu risca vreo sanctiune pe plan intern in cazul in care finantatorului clubului, Gigi Becali, va fi condamnat pentru coruptie, in dosarul Valiza, scrie Mediafax. Din punct de vedere al regulamentelor sportive romanesti, Steaua nu pateste nimic. Ca sa fie foarte clar. Din punct de vedere al regulamentelor sportive, FRF, FIFA, UEFA, pentru noi e caz incheiat. A fost judecat o data. Dupa vechiul .

Dumitru Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul condamnarii lui Gigi Becali in dosarul Valiza

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a spus, marti, ca Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, potrivit Mediafax. Din punct de vedere al.

Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

VIDEO Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )