Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragos Doros, ANAF: Romania trebuie sa investeasca pentru a ajunge la 8 milioane de salariati, ca acum 20 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragos Doros, ANAF: Romania trebuie sa investeasca pentru a ajunge la 8 milioane de salariati, ca acum 20 de ani

Romania are taxe mici in comparatie cu UE, astfel ca o reducere semnificativa a decalajului fata de media europeana la venituri colectate, calculate ca pondere in PIB, ar fi mai dificila decat se vehiculeaza, potrivit presedintelui ANAF, Dragos Doros. continuă pe Wall-Street Ro

Doros, ANAF: Declaratia 394 a fost simplificata. Cu ghilimelele de rigoare

Declaratia 394 a fost simplificata. Cu ghilimelele de rigoare. Ea este acum mai exhaustiva dar e mai explicita si mai folositoare pentru ambele parti, a spus joi seful ANAF, Dragos Doros, la o conferinta organizata de PwC pe tema fraudarii prin neplata TVA. Faimosul 088, care si el de la 1 iulie va intra in vigoare intr-o noua forma, are in spate o poveste foarte lunga. Dar, concluzionand, pot spune ca acest formular a creat probleme prin volumul de date pe care le solicita, date care se gaseau si in cadrul altor institutii si pe buna dreptate oamenii de afaceri ne intrebau de ce nu luam datele din respectivele institutii? Dupa cateva luni bune de de munca, formularul 94 in loc de 20 de intrebari va avea 13, iar din 8 seturi de documente, va fi nevoie de 3 seturi, a mai spus Doros.

Declaratiile 394 si 088 intra in vigoare in forma modificata de la 1 iulie 2016

Declaratiile referitoare la TVA, 394 si 088, intra in vigoare in forma modificata incepand cu data de 1 iulie 2016, prima mai explicita, iar a doua simplificata, a anuntat astazi Dragos Doros, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )