Libnet.ro
UNICEF

01:06

Drama unei adolescente de 15 ani: in ghips dupa ce a fost batuta de tata si parasita de mama

Adevărul Adevărul,
Drama unei adolescente de 15 ani: in ghips dupa ce a fost batuta de tata si parasita de mama

O adolescenta de 15 ani, incredintata tatalui dupa ce mama a parasit-o, a fost batuta cu o coada de matura, ajungand la spital cu multiple traumatisme. continuă pe Adevărul

Drama unei cantarete din Romania. A ramas fara voce. Ce a patit in ziua operatiei

Drama unei cantarete din Romania este prezentata chiar de catre aceasta, Simona Costin. Artista nu ezita sa marturiseasca dramele prin care a trecut de-a lungul vietii. A ramas si fara voce la un moment dat, lucru care a speriat-o teribil. Drama unei cantarete povestita in detaliu Faimoasa cantareata din Bihor a marturisit ca de-a lungul .

EXCLUSIV Drama pentru Iosif Rotariu. Veste cutremuratoare dupa ce a devenit bunic. Ce se intampla acum cu cei 3 copii ai sai

Fostul mare fotbalist Iosif Rotariu si sotia lui, Dana, par urmariti numai de necazuri. Au infiat doi copii, diagnosticati cu serioase probleme de sanatate, iar fiica lor cea mare i-a bagat in mari datorii, dupa ce a agresat un copil, la gradinita unde lucra. Instanta a obligat-o la despagubiri de 20. 000 de euro, o suma .

EXCLUSIV Ce va face mama Laurei Stoica la mormantul artistei in 2021. Amintiri dureroase la 15 ani dupa tragicul accident

Timpul trece, amintirile raman, ne-a spus Elena Stoica, mama regretatei Laura Stoica. Pe 9 martie se implinesc cinsprezece ani de cand solista si logodnicul ei, Cristian Margescu, au pierit intr-un tragic accident de masina, in timp ce se intorceau de la un concert sustinut in Urziceni. Elena Stoica se topeste de dorul fetei a carei .

Castelul din centrul Timisoarei, construit in Evul Mediu in sapte ani si reabilitat fara succes de 15 ani

Una dintre cele mai valoroase cladiri istorice din Timisoara, considerata si cea mai veche, Castelul Huniade, este un simbol al neputintei. Construit intre 1307 si 1314 si reconstruit intre 1443 si 1447, castelul din inima Timisoarei este reabilitat fara succes de 15 ani.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )