Libnet.ro
UNICEF

17:00

Drapelul national, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangul Mare, de Ziua Nationala

Hotnews Hotnews,
 Drapelul national, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangul Mare, de Ziua Nationala

Drapelul national a fost arborat de Ziua Nationala la cota 2. 519 pe Varful Parangul Mare, cel mai inalt varf din tara accesibil in luna decembrie, de catre jandarmii montani hunedoreni, dupa un drum de sapte ore prin zapada viscolita la o temperatura sub 0 grade Celsius. continuă pe Hotnews

Jandarmii montani au arborat drapelul national pe Varful Parangul Mare

Tricolorul a fost arborat de Ziua Nationala la peste 2. 500 de metri, pe varful Parang. Jandarmii montani au fost cei care au arborat drapelul pe munte. Un locuitor din Dej a gasit un mod inedit de a spune La Multi .

Gest nobil: au arborat drapelul national pe cel mai inalt varf al Hunedoarei

Sase hunedoreni au participat la o expeditie spre Parangul Mare 2519 metri), pentru a arbora drapelul national pe cel mai inalt varf al Hunedoarei.

Cadavrul unei femei, gasit pe un drum forestier din Sinaia de jandarmii montani

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, pe un drum forestier din Sinaia, de catre jandarmii montani, trupul neinsufletit fiind partial acoperit cu zapada, iar la o prima examinare s-au observat leziuni la fata, potrivit Mediafax.

Pe 1 Decembrie, in toate metrourile va fi arborat drapelul national

De Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, tricolorul va fi arborat in toate statiile si trenurile de metrou. Totodata, reprezentantii Metrorex spun ca vor pune la dispozitia bucurestenilor trenuri care vor circula la intervale scurte de timp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )