Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dreapta a castigat alegerile departamentale, cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dreapta a castigat alegerile departamentale, cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017

Cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017, opozitia de dreapta din Franta a obtinut duminica o victorie detasata in fata socialistilor aflati la putere in alegerile departamentale marcate de un nou rezultat notabil al extremei dreapta, comenteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dreapta a castigat alegerile departamentale, cu doi ani inainte de prezidentiale

Cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017, opozitia de dreapta din Franta a obtinut duminica o victorie detasata in fata socialistilor aflati la putere in alegerile departamentale marcate de un nou rezultat notabil al extremei dreapta, comenteaza AFP.

GALERIE FOTO: Cum arata sculptura in lemn prezenta in Cartea Recordurilor de doi ani

Artistul de origine chineza Zheng Chunhui, de doi ani se afla in Cartea Recordurilor si nimeni nu intrazneste sa-i depaseasca performanta. Motivul? Zheng Chunhui a realizat cea mai lunga sculptura in lemn din lume. El a lucrat 4 ani la capodopera , iar sculptura este realizata in trunchiul unui arbore masiv.

Franta: Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a castigat alegerile regionale

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a castigat incontestabil, impreuna cu aliatul sau UDI Uniunea Democratilor si Independentilor), alegerile regionale de duminica, informeaza Le Parisien, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )