Libnet.ro
UNICEF

17:30

Drept la replica privind intalnirea dintre premierul Grindeanu si un om de afaceri

B1 B1,
Drept la replica privind intalnirea dintre premierul Grindeanu si un om de afaceri

In urma publicarii materialului Premierul Sorin Grindeanu, atacat la Romania TV, dupa ce a iesit la restaurant cu un om de afaceri care a fost condamnat la inchisoare am primit. continuă pe B1

SURSE Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern/ Se adanceste ruptura de Liviu Dragnea?

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit astazi la Guvernul, au confirmat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Informatia a fost publicata initial de stiripesurse. ro, care sustine ca fostul premier si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu. Intalnirea Grindeanu Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru. HotNews. ro a scris ca decizia abrogarii ordonantei 13 a fost luata unilateral de premierul Grindeanu, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.

Romania TV, atac dur la premierul Grindeanu: la restaurant cu interlopi

Romania TV a lansat duminica seara un atac dur la premierul Sorin Grindeanu, prezentand imagini filmate de site-ul Cancan. ro din care reiese ca acesta ar fi petrecut sambata la un restaurant din Herastrau alaturi de afaceristul Petrica Hogea, despre care RTV arata ca a fost condamnat la inchisoare.

SURSE: Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern. RUPTURA de Liviu Dragnea se adanceste?

A fost o zi de luni plina de discutii politice cat se poate de interesante. Potrivit stiripesurse. ro. fostul premier Victor Ponta s-a aflat luni seara la Palatul Victoria, la o intrevedere cu premierul.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe premierul Grindeanu la Palatul Cotroceni. Guvernul a anuntat, printr-un comunicat, ca discutia va fi la 11.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a adresat, luni, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, in care il convoaca pe seful Guvernului la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe premierul Grindeanu la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a adresat, luni, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, in care il convoaca pe seful Guvernului la Palatul Cotroceni.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )