Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dreptate pana la capat, promite iar Victor Ponta. Dar pana la care dintre capete?

Adevărul Adevărul,
Dreptate pana la capat, promite iar Victor Ponta. Dar pana la care dintre capete?

In chiar ziua in care isi facea public programul prezidential, in care promite ferm, printre altele, consolidarea independentei Justitiei si intarirea luptei anticoruptie, premierul Ponta slobozea un bocanc in gura aceleiasi Justitii, criticand o sentinta definitiva pronuntata exact intr-un caz de coruptie. Din nou: pe care Victor Ponta sa-l credem?. continuă pe Adevărul

Dreptate pana la capat, promite iar Victor Ponta. Dar pana la care dintre capete?

In chiar ziua in care isi facea public programul prezidential, in care promite ferm, printre altele, consolidarea independentei Justitiei si intarirea luptei anticoruptie, premierul Ponta slobozea un bocanc in gura aceleiasi Justitii, criticand o sentinta definitiva pronuntata exact intr-un caz de coruptie. Din nou: pe care Victor Ponta sa-l credem?.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Planurile de putere ale lui Victor Ponta: Scenariul cel mai vehiculat e George Maior premier, Valeriu Zgonea presedintele PSD, Gabriel Oprea interimar pe durata campaniei. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Sunt in plina desfasurare jocurile subterane in PSD in perspectiva impartirii puterii si reasezarii centrelor de influenta. O serie de evenimente si fapte semnificative, de informatii din culise anunta cum doreste sa imparta puterea Victor Ponta daca va castiga alegerile. Mai multe surse din partid sustin ca vicepremierul Liviu Dragnea a ofertat deja colaboratori ai premierului Victor Ponta sa lucreze cu el dupa alegeri, fiind convins ca va ajunge prim-ministru si lider de partid, dar exista riscul in ce-l priveste sa nu ajunga nici una, nici alta. Este aproape unanim acceptat in PSD scenariul potrivit caruia Ponta il va instala premier pe seful SRI, George Maior, nasul sau de cununie, daca va ajunge la Cotroceni.

Ce va face Victor Ponta in SUA: Voi sustine o pozitie a Romaniei in aceasta regiune fata de ceea ce se intampla

Premierul Victor Ponta face o vizita de trei zile in Statele Unite ale Americii, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Ponta va sustine discursul national, in.

Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

Primul ministru Victor Ponta si-a lansat marti programul electoral pentru alegerile prezidentiale, cu numele Marea Unire a romanilor. Ponta arata ca proiectul sau reprezinta o viziune de dezvoltare cu.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a aruncat plasa prin subiectul agentilor acoperiti, prinzand pe cine nu se astepta, si anume pe Robert Turcescu.

Victor Ponta: Ministerul Sanatatii va primi fonduri de interventie pentru eventuale cazuri de Ebola

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Ministerul Sanatatii va primi, la rectificarea bugetara programata pentru saptamana viitoare, fonduri pentru unitati medicale care sa intervina in cazul in care in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )