Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drepturile copilului in Republica Moldova vor fi aparate de un nou avocat al poporului

Adevărul Adevărul,
Drepturile copilului in Republica Moldova vor fi aparate de un nou avocat al poporului

Parlamentul Republicii Moldova a ales un nou avocat al poporului pentru drepturile omului pentru un mandat de 7 ani. continuă pe Adevărul

Vicepremierul rus: Relatiile economice cu Republica Moldova depind de pozitia Chisinaului cu privire la trupele ruse de mentinere a pacii din Transnistria

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat miercuri ca relatiile economice dintre Rusia si Republica Moldova vor depinde de pozitia Chisinaului privind trupele ruse de mentinere a pacii din Transnistria,.

A fost gasit un nou prim-adjunct al procurorului general din Republica Moldova, dupa plecarea lui Andrei Pantea

Consiliul Superior al Procurorilor din Republica Moldova a desemnat un nou prim-adjunct al procurorului general. Functia a devenit vacanta dupa plecarea lui Andrei Pantea.

Republica Moldova risca sa piarda suportul UE si al FMI

In lipsa unui nou Guvern, Republica Moldova nu va mai putea beneficia de suport din partea Fondului Monetar International si din partea Uniunii Europene, avertizeaza coraportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevicius. Acesta face de urgenta apel catre politicienii moldoveni sa actioneze responsabil si sa purceada la formarea unui nou Executiv care sa fie cat mai eficient.

Pirkka Tapiola e pesimist: reformele nu au avansat in Republica Moldova

Uniunea Europeana va sustine Republica Moldova doar daca in tara vor fi implementate cat mai curand reforme cu un impact puternic si vizibil. Conform declaratiei sefului delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, procesul de implementare a reformelor in tara a evoluat foarte putin, ceea ce ingrijoreaza autoritatile europene.

Natalia Gherman sustine ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a precizat in cadrul unei intrevederi cu Petras Austrevi269;ius, co-raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, ca tara noastra ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene.

Republica Moldova, santajabila si in pericol de avea curent electric doar cateva ore pe zi

SECURITATE in conditiile in care este dependenta de o singura sursa de aprovizionare, Republica Moldova este santajabila si exista riscul sa ramana in intuneric.

Republica Moldova a iesit de sub influenta Rusiei. Cine spune asta

Rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova arata ca cetatenii moldoveni sunt dezamagiti de proiectul Uniunii vamale Rusia/Belarus/Kazahstan si ca tara a parasit sfera de influenta rusa, scrie.

BACALAUREAT 2015.Cum s-au descurcat elevii la BAC in Republica Moldova, fata de romani

Rata de promovabilitate la examenul de bacalaureat din Republica Moldova a fost de 54,14%, a anuntat Ministerul Educatiei.

Republica Moldova nu mai are bani pentru a finanta institutiile statului

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a anuntat astazi in debutul sedintei de Guvern ca cheltuielile de la Bugetul de Stat vor fi reduse, fiind efectuate cheltuieli doar pentru lucrurile strict necesare.

Republica Moldova nu va abandona Transnistria

Actiunile provocatoare si de intimidare din partea administratiei de la Tiraspol nu vor determina Chisinaul sa abandoneze cetatenii din Transnistria. Asigurarea vine din partea vicepremierului pentru reintegrare in exercitiu, Victor Osipov. Acesta considera ca situatia din Transnistria este foarte grava la momentul actual, iar locuitorii regiunii nu pot fi abandonati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )