Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova nu mai are bani pentru a finanta institutiile statului

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova nu mai are bani pentru a finanta institutiile statului

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a anuntat astazi in debutul sedintei de Guvern ca cheltuielile de la Bugetul de Stat vor fi reduse, fiind efectuate cheltuieli doar pentru lucrurile strict necesare. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

Cetatenii Republicii Moldova ies astazi la vot in turul doi al alegerilor locale, informeaza B1 TV. Cursa cea mai urmarita este aceea pentru functia de primar general al capitalei, unde se confrunta fostul.

Mai multi bani pentru indepartarea stresului angajatilor

Companiile din Romania au crescut in 2015 cu 30% valorile bugetelor alocate pentru trainingul personalului, cu focus pe programele destinate inlaturarii stresului angajatilor, potrivit HPDI , furnizor de solutii de leadership si dezvoltare a.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Pirkka Tapiola e pesimist: reformele nu au avansat in Republica Moldova

Uniunea Europeana va sustine Republica Moldova doar daca in tara vor fi implementate cat mai curand reforme cu un impact puternic si vizibil. Conform declaratiei sefului delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, procesul de implementare a reformelor in tara a evoluat foarte putin, ceea ce ingrijoreaza autoritatile europene.

Rezultatele alegerilor locale din Republica Moldova. Culoarea politica a celor mai mari primarii din tara

Al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova a fost castigat in majoritatea oraselor de candidatii partidelor de stanga. Orasele Calarasi, Causeni, Edinet, Hincesti, Leova, Rezina, Singerei, Criuleni, Nisporeni, Cimislia, Soroca si Ungheni vor fi conduse de primari din partea PD, PL si PLDM.

Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanai drept viitorul Karl Schmidt

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialistii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede ca, in cazul in care va fi aleasa in functia de primar al municipiului Chisinau Zinaida Greceanii, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )