Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

B1 B1,
Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

Cetatenii Republicii Moldova ies astazi la vot in turul doi al alegerilor locale, informeaza B1 TV. Cursa cea mai urmarita este aceea pentru functia de primar general al capitalei, unde se confrunta fostul. continuă pe B1

Ultima zi de campanie electorala in Republica Moldova, inainte de turul al doilea al alegerilor locale, programat duminica

Duminica are loc al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Astfel, vineri este ultima zi a campaniei electorale, sambata si in ziua votului fiind interzisa orice forma de propaganda electorala.

Test pentru Republica Moldova: Peste 1,8 milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze in turul doi al alegerilor locale

Peste 1,8 milioane de alegatori moldoveni sunt asteptati la urne duminica, in cel de-al doilea tur al scrutinului local. Presa internationala comenteaza ca Republica Moldova alege intre Europa si Rusia in scrutinul local.

Republica Moldova, in fata unei DECIZII care o va marca decenii

Turul doi al alegerilor locale se desfasoara in 457 de localitati din Republica Moldova, fiind deschise 1. 420 de birouri electorale, unde sunt asteptati la vot 1. 000 de alegatori, potrivit presedintelui.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

Peste 1,8 milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze in turul doi al alegerilor locale

Peste 1,8 milioane de alegatori moldoveni sunt asteptati la urne duminica, in cel de-al doilea tur al scrutinului local, relateaza presa locala.

Dezbaterile din turul doi pentru Chisinau, desfasurate cu un singur candidat

Campania electorala pentru turul doi al alegerilor locale pentru primaria municipiului Chisinau s-a incheiat fara ca cei doi candidati pentru aceasta functie sa se intalneasca fata in fata. Desi si Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanai au fost invitati la dezbateri la mai multe posturi TV, invitatia a fost onorata doar de primarul degrevat al capitalei, in timp ce in locul lui Greaceanai s-a prezentat deputatul socialist Ion Ceban.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )