Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dezbaterile din turul doi pentru Chisinau, desfasurate cu un singur candidat

Adevărul Adevărul,
Dezbaterile din turul doi pentru Chisinau, desfasurate cu un singur candidat

Campania electorala pentru turul doi al alegerilor locale pentru primaria municipiului Chisinau s-a incheiat fara ca cei doi candidati pentru aceasta functie sa se intalneasca fata in fata. Desi si Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanai au fost invitati la dezbateri la mai multe posturi TV, invitatia a fost onorata doar de primarul degrevat al capitalei, in timp ce in locul lui Greaceanai s-a prezentat deputatul socialist Ion Ceban. continuă pe Adevărul

Florin Grama, noul presedinte al Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania ABSL) anunta numirea lui Florin Grama, director al diviziei Customer Service and Support din cadrul Microsoft Romania, in functia de presedinte.

CEC a stabilit regulile procesului de vot in turul doi al alegerilor locale

Comisia Electorala Centrala a stabilit, astazi, in cadrul unei sedinte, particularitatile procesului de vot in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale generale din 28 iunie 2015. Astfel alegatorii care, in perioada dintre primul si cel de-al doilea tur al alegerilor, si-au schimbat domiciliul sau resedinta vor putea vota in baza acelorasi liste electorale, in sectiile de votare in care au votat pe data de 14 iunie.

Sase persoane din Capitala, retinute pentru proxenetism

Potistii din Bucuresti au retinut cinci femei si un barbat cu varste intre 25 si 56 de ani acuzate de proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit anchetatorilor, acestea subinchiriau cinci.

Ghita a influentat alegatorii din Republica Moldova, pentru a obtine voturi pentru Ponta

ACTUALIZARE 12:12 Sebastian Ghita a initiat si coordonat o activitate de corupere a alegatorilor din Republica Moldova, la alegerile prezidentiale din anul 2014, in scopul obtinerii de voturi pentru candidatul Victor Viorel Ponta, potrivit DNA. Suma remisa de Ghita pentru influentarea optiunilor electorale a fost in cuantum de 350. 000 euro. Ghita a declarat, la iesirea de la DNA Ploiesti, ca o parte din dosarul sau se refera la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 si ca are interdictia de a vorbi cu premierul Victor Ponta, el sustinand ca este un dosar politic care vizeaza daramarea acestui guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )