Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sase persoane din Capitala, retinute pentru proxenetism

B1 B1,
Sase persoane din Capitala, retinute pentru proxenetism

Potistii din Bucuresti au retinut cinci femei si un barbat cu varste intre 25 si 56 de ani acuzate de proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit anchetatorilor, acestea subinchiriau cinci. continuă pe B1

Scandal in parcarea unui club de noapte din Mamaia: Sase tineri din Capitala si-au avariat masinile de lux, nervosi dupa ce au vazut nota de plata pe care trebuiau sa o achite

Weekend-ul la malul marii s-a incheiat cu scandal pentru doua grupuri de tineri din Capitala. Totul a pornit dupa ce, vazand nota de plata pe care trebuiau sa o achite, trei tineri bucuresteni le-au cerut.

Sase persoane retinute intr-un dosar de proxenetism, in Capitala

Sase persoane au fost retinute de politistii bucuresteni, pentru proxenetism, dupa ce ar fi inchiriat mai multe apartamente in zone din centrul Capitalei, pe care le-au pus la dispozita a 13 tinere. in schimb, spun anchetatorii, acestea din urma le cedau jumatate din banii obtinuti din prostitutie.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Concertul lui Julio Iglesias din Capitala se reprogrameaza

Concertul cantaretului Julio Iglesias care urma sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala, in data de 2 iulie, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, deoarece artistul a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate.

Concertul lui Julio Iglesias din Capitala se reprogrameaza

Concertul cantaretului Julio Iglesias care urma sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala, in data de 2 iulie, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, deoarece artistul a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate.

Un PEDOFIL este cautat de politistii din Capitala dupa ce A ABUZAT patru copii intr-un lift

Un pedofil este cautat de politistii din Capitala dupa ce a abuzat patru copii intr-un lift. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce ii pandea pe minori. A asteptat sa.

Cinci persoane din Alba, in vizorul politistilor pentru ca inscenau accidente cu masini de lux pentru asigurari

Cinci persoane din judetul Alba sunt cercetate de politisti, intrucat sunt sunt acuzate ca au inselat firme de asigurari. Barbatii au inscenat accidente rutiere in care au fost implicate masini de lux si si au incasat ilegal despagubirile.

Florin Grama, noul presedinte al Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania ABSL) anunta numirea lui Florin Grama, director al diviziei Customer Service and Support din cadrul Microsoft Romania, in functia de presedinte.

Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii si procurorii DIICOT vasluieni au efectuat perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigarete, in urma actiunii, trei persoane fiind retinute. Ele urmeaza a fi prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

A agresat sexual patru copii in liftul unui bloc din Capitala. I-a blocat intre etaje si apoi s-a DEZBRACAT

Un barbat care a agresat sexual patru copii, cu varste intre sapte si 10 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, este cautat de politisti, care au si imagini cu suspectul, surprinse de o camera.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )