Libnet.ro
UNICEF

22:00

Droguri si seringi ascunse in paine, la un centru de carantina din judetul Ilfov

Hotnews Hotnews,
 Droguri si seringi ascunse in paine, la un centru de carantina din judetul Ilfov

Un barbat din Bucuresti a incercat sa introduca intr-un centru de carantina din Ilfov droguri si seringi ascunse intr-o paine. El le-a spus jandarmilor ca i-a adus alimente nepotului sau intors din strainatate si care a intrat in carantina pentru 14 zile. continuă pe Hotnews

VIDEO Doua persoane, luate pe sus de jandarmi, in timp ce tipa, si duse cu forta intr-un centru de carantina din Timisoara

Scandal in fata unui centru de carantina din Timisoara. Doua persoane, barbat si femeie, au fost luate pe sus de jandarmi si bagate cu forta in curtea centrului de carantina, dupa ce au venit din strainatate si au refuzat sa intre in carantina, scrie tion. ro. in imaginile devenite virale poate fi vazut si un copil care plange.

Jandarm in misiune la un centru de carantina din Ilfov a descoperit droguri in painea unui barbat: Am doar alimente pentru nepot!

Un jandarm din Ilfov a facut o descoperire surprinzatoare in punga unui barbat. Acesta a descoperit droguri in painea pe care suspectul declarase ca o duce nepotului sau.

Epidemia de coronavirus a ucis 157 de oameni in Romania. Ultima victima, o femeie de 70 de ani din judetul Iasi

O femeie de 70 de ani din judetul Iasi este cea mai recenta victima a epidemiei de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns, luni dimineata, la 157. La ora 13. 00, Grupul de Comunicare Strategica va.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Cetatenii din judetul Bacau, obligati sa poarte mijloace de protectie a fetei si nasului

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie, in judetul Bacau, in toate spatiile publice, incep.

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )