Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jandarm in misiune la un centru de carantina din Ilfov a descoperit droguri in painea unui barbat: Am doar alimente pentru nepot!

Antena3 Antena3,
Jandarm in misiune la un centru de carantina din Ilfov a descoperit droguri in painea unui barbat: Am doar alimente pentru nepot!

Un jandarm din Ilfov a facut o descoperire surprinzatoare in punga unui barbat. Acesta a descoperit droguri in painea pe care suspectul declarase ca o duce nepotului sau. continuă pe Antena3

Droguri si seringi ascunse in paine, la un centru de carantina din judetul Ilfov

Un barbat din Bucuresti a incercat sa introduca intr-un centru de carantina din Ilfov droguri si seringi ascunse intr-o paine. El le-a spus jandarmilor ca i-a adus alimente nepotului sau intors din strainatate si care a intrat in carantina pentru 14 zile.

VIDEO Doua persoane, luate pe sus de jandarmi, in timp ce tipa, si duse cu forta intr-un centru de carantina din Timisoara

Scandal in fata unui centru de carantina din Timisoara. Doua persoane, barbat si femeie, au fost luate pe sus de jandarmi si bagate cu forta in curtea centrului de carantina, dupa ce au venit din strainatate si au refuzat sa intre in carantina, scrie tion. ro. in imaginile devenite virale poate fi vazut si un copil care plange.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )