Libnet.ro
UNICEF

09:00

Drumul National 1 A, blocat in urma unui accident in care doua persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Drumul National 1 A, blocat in urma unui accident in care doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, este blocata, joi dimineata, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite, anunta Inspectoratul de Politie Judetean Prahova. continuă pe Adevărul

Accident mortal la intrare in Hateg: un tanar a murit dupa ce s-a rasturnat cu un camion incarcat cu lemne

Un tanar a murit in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 66 la intrarea in Hateg. Barbatul conducea un autotren cu care transporta lemne, dar a pierdut controlul volanului pe dealul de la marginea orasului.

Accident cu sapte victime la Campu Mare. Ranitii au asteptat 40 de minute, intinsi pe carosabil, sa vina ambulantele

Sapte persoane din judetele Gorj si Valcea au fost ranite in urma unui accident care a avut loc, in aceasta dupa masa, in localitatea Campu Mare.

Un oficial chinez ce a fost carat in spate intr-o zona inundata a fost demis in urma unui scandal pe internet (FOTO)

Un oficial din provincia chineza Jiangxi est) a fost destituit din post in urma impactului pe retele de socializare a unei fotografii in care este surprins in timp ce era carat in spate intr-o zona inundata,.

Donetk: 14 vagoane ale unui tren care transporta substante chimice au deraiat in urma unei explozii

O explozie de origine necunoscuta a cauzat, duminica seara, in regiunea ucraineana Donetk, deraierea a paisprezece vagoane ale unei garnituri de tren care transporta substante chimice, scrie Ria Novosti. Explozia.

Aproximativ o suta de tone de artificii au luat foc in urma unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale pirotehnice din judetul Timis

Un incendiu a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, la un depozit de materiale pirotehnice din judetul Timis, scrie Mediafax. Pompierii au stabilit ca focul, care a aprins aproximativ o suta de tone de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )