Libnet.ro
UNICEF

14:30

Drumul National 5 Giurgiu - Bucuresti, blocat din nou, dupa o saptamana, de protestul unor localnici (VIDEO)

B1 B1,
Drumul National 5 Giurgiu - Bucuresti, blocat din nou, dupa o saptamana, de protestul unor localnici (VIDEO)

Aproximativ o suta de locuitori din Uzunu, judetul Giurgiu, au blocat, duminica, DN 5, relateaza Mediafax. Acestia au traversat in mod repetat o trecere de pietoni in semn de protest fata de faptul ca. continuă pe B1

Drumul National 5 Giurgiu - Bucuresti, blocat din nou, dupa o saptamana, de protestul unor localnici

Aproximativ o suta de locuitori din Uzunu, judetul Giurgiu, au blocat, duminica, DN 5, relateaza Mediafax. Acestia au traversat in mod repetat o trecere de pietoni in semn de protest fata de faptul ca.

Localnicii din Uzunu au blocat DN 5 Giurgiu-Bucuresti, nemultumiti ca autoritatile nu repara drumul

Aproximativ o suta de locuitori din Uzunu, judetul Giurgiu, au blocat, duminica, DN 5. Oamenii sunt nemultumiti ca utoritatile judetene nu repara drumul care trece prin satul lor, informeaza Mediafax.

Vesti proaste pentru soferi: Politele RCA se scumpesc din nou

Politele RCA se vor scumpi din nou in perioada urmatoare, a anuntat noul director al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu. Tariful RCA a crescut de la inceputul anului si va continua s.

Hugh Jackman, din nou operat de cancer

Din nou probleme de sanatate pentru Hugh Jackman! Starul a fost din nou operat de cancer de piele. El a mai facut o data aceasta interventie in luna noiembrie a anului trecut si si-a sfatuit fanii sa se tina.

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, arestat din nou, dupa ce ar fi incercat sa angajeze un asasin

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu a fost arestat din nou, dupa ce a incalcat conditiile eliberarii conditionate. El a plecat din Galati la Braila, unde s-a intalnit cu un barbat pentru a discuta despre angajarea unui asasin pentru uciderea unuia din denuntatorii din dosarul sau de coruptie, relateaza Mediafax.

Razvan Burleanu sparge tacerea: Mircea Sandu vrea sa fie din nou presedinte

Razvan Burleanu, presedintele inca nevalidat al FRF, a vorbit joi despre situatia din cadrula acestui for. El afirma ca Mircea Sandu se afla in spatele contestatiilor care au dus la problemele legale si ca tot acesta doreste sa revina in fruntea Federatiei. Burleanu afirma ca, in cazul in care alegerile se vor reface, tot el le va castiga.

Blestemul ATLANTIDEI a lovit din nou. IMAGINI cu locul care a fost STERS de pe fata pamantului

In timpul Erei Glaciare, nivelul marilor era mult mai scazut, iar Doggerland unea candva Europa cu Marea Britanie. Astfel, triburile de vanatori puteau merge pe jos, din Germania in Anglia, scrie BBC. com. in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )