Libnet.ro
UNICEF

17:30

Duane Butcher, insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti : Urmarim cu profunda admiratie activitatea DNA

Adevărul Adevărul,
Duane Butcher, insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti : Urmarim cu profunda admiratie activitatea DNA

Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, joi, ca urmareste cu admiratie activitatea procurorilor si a DNA. Acesta a participat joi, alaturi de premierul Victor Ponta, la prezentarea bilantului Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe Adevărul

Duane Butcher, insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti: Urmarim cu profunda admiratie activitatea DNA

Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, joi, ca urmareste cu admiratie activitatea procurorilor si a DNA. Acesta a participat joi, alaturi de premierul Victor Ponta, la prezentarea bilantului Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Duane Butcher: Judecatorii si procurorii corecti isi vor face treaba in cazul lui Chitoiu.

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, a declarat joi, referitor la solicitarea DNA de incepere a urmaririi in cazul lui Chitoiu, ca judecatorii si procurorii corecti isi vor face treaba, precizand ca un sistem puternic de justitie este parte a unei tari puternice, informeaza Mediafax. Declaratia a fost facuta de Duane Butcher la finalul conferintei in care a fost prezentat raportul de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie pentru 2013, insarcinatul cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )