Libnet.ro
UNICEF

07:30

Duelul orgoliilor: HCM Baia Mare - HC Zalau. HCM Baia Mare are nevoie de puncte pentru a ramane lider

Adevărul Adevărul,
Duelul orgoliilor: HCM Baia Mare - HC Zalau. HCM Baia Mare are nevoie de puncte pentru a ramane lider

Duelul orgoliilor. Cam asa poate fi caracterizat de fiecare data meciul dintre HCM Baia Mare si HC Zalau. Cele doua rivale se vor intalni in data de 29 martie, la Zalau, in cadrul etapei a 24-a a Ligii Nationale feminine de handbal. continuă pe Adevărul

HCM Minaur- HC Vaslui, un meci in care minauristii au nevoie de victorie dupa scandalul de la Turda

Un meci pe care HCM Minaur Baia Mare nu are voie sa il piarda. HCM Minaur Baia Mare va juca, in cadrul etapei a XXIV-a a Ligii Nationale masculine de handbal impotriva HC Vaslui.

Biserica in flacari in Baia Mare. Clopotnita din lemn, distrusa de foc

In dimineata zilei de 27 martie a fost semnalat un incendiu la o biserica situata pe strada Olteniei din Baia Mare. La fata locului s-au deplasat pompierii Detasamentului de Pompieri Baia Mare.

VIDEO Bataie in strada ziua in amiaza mare in Baia Mare. Barbat lovit cu salbaticie din cauza unei masini

Picioare, pumni si scaune in cap. Totul ziua in amiaza mare intr-un local de pe o strada din Baia Mare. Victima a fost presedintele CS Seini, sectia fotbal, Stefan Craciun care a fost agresat de un barbat, se pare fost politist.

Superliga de rugby: CSM Stiinta Baia Mare debuteaza impotriva CSM Bucuresti

Prima partida din actuala editie de campionat pentru campioana Romaniei se va desfasura in data de 28 martie, cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul Lascar Ghinet din Baia Mare impotriva CSM Olimpia Bucuresti.

Palamentarii de Maramures cer mutarea elicopterului SMURD pentru Regiunea Nord-Vest de la Jibou pe Aeroportul International Baia Mare

Doi dintre parlamentarii de Maramures cer prezenta unui elicopter SMURD pe Aeroportul International Baia Mare. Deputatii din Camera Deputatilor au aflat deja despre acest demers din gura unuia dintre deputatii din Maramures.

SPP are nevoie de 400.000 de cartuse pentru apararea demnitarilor

SPP cumpara 400. 000 de cartuse pentru apararea demnitarilor. Serviciul de Protectie si Paza va organiza o licitatie si a anuntat ca are nevoie in principal de gloante pentru pistol - calibrul 9 milimetri,.

HCM Minaur, victorie importanta in Liga Nationala

Noi puncte pentru HCM Minaur Baia Mare in clasamentul Ligii Nationale masculine de handbal dupa victoria obtinuta astazi in fata celor de la HC Vaslui. O partida pe care Minaur a castigat-o in ultimele 15 minute ale meciului.

HCM Minaur, victorie importanta in Liga Nationala masculina

Noi puncte pentru HCM Minaur Baia Mare in clasamentul Ligii Nationale masculine de handbal dupa victoria obtinuta astazi in fata celor de la HC Vaslui. O partida pe care Minaur a castigat-o in ultimele 15 minute ale meciului.

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite

Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona chiar si in ziua de astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )