Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dunarea vine cu putere: cod galben de inundatii. La Calarasi, viitura ajunge peste o saptamana

Adevărul Adevărul,
Dunarea vine cu putere: cod galben de inundatii. La Calarasi, viitura ajunge peste o saptamana

Dunare loveste si la noi. Viitura care a facut prapad in mai multe tari se indreapta amenintator spre Romania. Autoritatile locale nu au emotii si spun ca putem suporta la diguri, un debit de 13. 000 mc/secunda. continuă pe Adevărul

Avertizare Cod Galben de inundatii pe raul Dambovita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica Cod Galben, incepand de astazi, ora 13. 00 si pana maine la ora 18. 00, pe raurile din mai multe bazine hidrografice.

Dunarea, sub atentionare de cod galben de inundatii intre Gruia si Zimnicea in intervalul 16 - 23 iunie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) a anuntat, vineri, ca Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea din 16 pana pe 23 iunie, urmand ca.

Cod Galben de INUNDATII pe Dunare. Afla ce sector vizeaza si cand intra in vigoare

E cod galben de inundatii pe Dunare pentru 5 judete. Avertizarea intra in vigoare duminica dimineata si e valabila o saptamana intreaga, pana duminica viitoare. Se instituie cod galben faza I de.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din 22 de judete.

22 de judete se afla, de joi dupa-amiaza, sub cod galben de inundatii, avertizeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA), informeaza Apele Romane, potrivit Mediafax. Incepand de joi, ora 13. 00, si pana vineri,ora 16. 00, raurile din judetele din estul tarii se afla sub cod galben. Citeste si Bilantul INUNDATIILOR: Trei morti si zeci de case, distruse Astfel, hidrologii avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de .

COD GALBEN pe Dunare intre Gruia si Zimnicea.

Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea, sector pe care este indiguita, din 16 pana pe 23 iunie, potrivit Mediafax. Se instituie cod galben faza I de aparare) pe Dunare, pe sectorul Gruia - Zimnicea judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman), si se va mentine depasita cota de atentie la Isaccea judetul Tulcea), incepand cu data de 16 iunie, ora 6. 00, si pana pe 23 iunie, ora 18. 00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie .

Cod galben de inundatii pe rauri din 22 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare de cod galben de inundatii pe raurile din 22 de judete, majoritatea din estul tarii, avertizarea fiind emisa pentru.

COD GALBEN Dunarea va fi sub atentionare in perioada 16 23 iunie

In perioada 16 23 iunie, Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea, sector pe care este indiguita. Hidrologii spun ca pe 17 iunie fluviul va atinge, la intrarea in tara, debitul maxim de 10. 600 de cubi pe secunda.

Vremea: Cod galben de FURTUNA in 33 de judete.

33 de judete se afla sub cod galben de furtuna, pana miercuri, la ora 23. 00, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. Astfel, codul galben, emis luni de ANM, se prelungeste pana miercuri. Toata tara, cu exceptia judetelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Galati, Braila, Tulcea si Constanta, se afla sub cod galben de furtuna pana miercuri noaptea. Citeste si Cod PORTOCALIU de INUNDATII, in sase judete In aceste regiuni, se vor semnala averse .

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni.

Nu scapam de furtuna. Cod galben de vreme rea in Baragan

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap. Furtunile, insotite de tunete, fulgere si ploi torentiale nu se dau plecate din Baragan. in urmatoarea ora, meteorologii au emis cod galben de vreme rea, fiind posibile producerea de fenomene extreme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )