Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dupa 4419 de zile, primul torrent din lume inca exista, iar continutul sau te va surprinde

Playtech Playtech,
Dupa 4419 de zile, primul torrent din lume inca exista, iar continutul sau te va surprinde

Pe data de 20 decembrie 2003, primul fisier torrent a fost urcat in mediul online continand versiunea ASCII a filmului The Matrix. Astazi, 25 ianuarie 2016, dupa miliarde de fisiere de torrente piratate,descarcate si inchise, varianta filmului The Matrix in format ASCII din 2003 inca exista. Cum nu exista o autoritate absoluta cand vine vorba []. continuă pe Playtech

Defectiunea Telecabinei de la Balea Lac, remediata dupa trei zile

Telecabina de la Balea Lac a fost repusa in functiune, vineri, dupa s-a defectat, in urma cu trei zile, astfel ca 70 de turisti au ramas blocati pe munte, fiind necesara interventia a doua elicoptere.

Avertismentul apocaliptic transmis de unul dintre cei mai mari investitori din lume. Totul se va prabusi

Economia Chinei se indreapta spre o aterizare dura, care va inrautati presiunile deflationiste la nivel global, va trage in jos cotatiile actiunilor si va creste preturile obligatiunilor guvernamentale din.

VIDEO Washington Post: Cel mai puternic oras din lume nu face fata la doi centimetri de zapada. Este o rusine nationala

Asa cum s-a mai dovedit pana acum, nu ne descurcam cu zapada, iar miercuri noaptea am aratat-o din nou, intr-un mod umilitor, cum un oras puternic s-a transformat intr-un dezastru infrigurat, comenteaza jurnalista Petula Dvorak in Washigton Post.

Primul masacru din istorie dovedeste ca omul are violenta in ADN

Violenta a fost dintotdeauna parte integranta a comportamentului uman, dar originile razboiului si tendintei omului de a-si rezolva problemele prin violenta are o istorie controversata. O noua descoperire ar putea elucida partial misterul originii violentei oamenilor, indicand poate locul primului masacru al omenirii. Se pare ca acum 10. 000 de ani, pe malul lacului Turkana din [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )