Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 8 ani de zile, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul. Nicusor Dan se dedica Primariei Capitalei: incepand de astazi voi fi consilier general (FOTO)

B1 B1,
Dupa 8 ani de zile, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul. Nicusor Dan se dedica Primariei Capitalei: incepand de astazi voi fi consilier general (FOTO)

Fostul candidat la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a putea ocupa functia de consilier general. Incepand de astazi voi fi. continuă pe B1

Nicusor Dan demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din ONG-ul Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general. Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Nicusor Dan mai scrie ca Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania.

Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul. Care este motivul

Presedintele USB Nicusor Dan a spus joi ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul. Anuntul l-a facut pe Facebook. liderul USB spune ca vrea sa evite astfel un conflict de interese.

Nicusor Dan si-a demisia din Asociatia Salvati Bucurestiul

Fostul candidat la Primaria Capitalei a anuntat ca isi da demisia din fruntea Asociatiei Salvati Bucurestiul. Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )