Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul. Care este motivul

Presedintele USB Nicusor Dan a spus joi ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul. Anuntul l-a facut pe Facebook. liderul USB spune ca vrea sa evite astfel un conflict de interese. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din ONG-ul Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a fi consilier general. Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Nicusor Dan mai scrie ca Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania.

Dupa 8 ani de zile, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul. Nicusor Dan se dedica Primariei Capitalei: incepand de astazi voi fi consilier general (FOTO)

Fostul candidat la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a putea ocupa functia de consilier general. Incepand de astazi voi fi.

Nicusor Dan si-a demisia din Asociatia Salvati Bucurestiul

Fostul candidat la Primaria Capitalei a anuntat ca isi da demisia din fruntea Asociatiei Salvati Bucurestiul. Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate,.

Toti oamenii presedintelui. Nicusor Dan, noul favorit al lui Iohannis

Nicusor Dan, despre care multi spun ca este noul favorit al presedintelui Iohannis, ca in jurul sau se construieste noul partid prezidential, se pregateste puternic pentru parlamentarele din toamna,.

Nicusor Dan: Nu facem nicio alianta in consiliile generale si locale

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat ca USB isi va mentine promisiunea de a nu face nicio alianta in consiliile municipale si locale, arata agerpres. ro. Legat.

Nicusor Dan: Vom cere sa existe vot electronic pentru Consiliul General al Capitalei si pentru consiliile de sector

Presedintele Uniunii Salvati Bucrestiul, Nicusor Dan, a declarat, joi, inainte de depunerea juramantului pentru functia de consilier general al Capitalei, ca va cere sa existe vot electronic atat in Consiliul General cat si in Consiile locale si, de asemenea, sedintele sa fie inregistrate si in cel mai scurt timp sa fie transmise online.

Trei amenintari imediate pentru Uniunea Salvati Bucurestiul

Experienta ultimelor cicluri electorale arata ca alegerile locale constituie un estimat destul de corect al parlamentarelor din toamna.

VIDEO Tragedie pe un lac din Rusia. 14 copii care se plimbau cu barca au murit inecati de o furtuna

14 persoane, majoritatea copii, au murit cand o furtuna a surprins ambarcatiunile turistice cu care se plimbau pe lacul Syamozero din regiunea Karelia, aflata in nordul Rusiei. La bordul ambarcatiunilor, doua barci si o pluta, erau 47 de copii si patru insotitori adulti.

VIDEO Tragedie pe un lac din Rusia. 14 copii care se plimbau cu barca au murit inecati

14 persoane, majoritatea copii, au murit cand o furtuna a surprins ambarcatiunile turistice cu care se plimbau pe lacul Syamozero din regiunea Karelia, aflata in nordul Rusiei. La bordul ambarcatiunilor, doua barci si o pluta, erau 47 de copii si patru insotitori adulti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )