Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa Cristian Borcea, o noua eliberare pe repede inainte. Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu Jiu

Playtech Playtech,
Dupa Cristian Borcea, o noua eliberare pe repede inainte. Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu Jiu

Ovidiu Tender a iesit din inchisoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Targu-Jiu i-au aprobat cererea de eliberare conditionata. Omul de afaceri a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, unde a fost incarcerat ca urmare a pedepsei pe care a primit-o in anul 2015 in dosarul Carom. Ovidiu Tender a parasit penitenciarul Targu-Jiu, cu o zi inainte de . continuă pe Playtech

Tribunalul Ilfov decide astazi daca aproba sau nu eliberarea conditionata a lui Cristian Borcea

Magistratii Tribunalului Ilfov sunt asteptati miercuri sa decida daca aproba sau nu eliberarea conditionata in cazul fostului actionar de la FC Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, incarcerat din februarie 2019, dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din judetul Constanta.

Cristian Borcea va fi eliberat din inchisoare; decizia instantei este definitiva

Tribunalul Ilfov a decis, miercuri, ca fostul finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, unde executa o condamnare de 7 ani si 6 luni inchisoare, rezultata in urma contopirii pedepselor primite in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si in dosarul transferurilor din fotbal.

Tribunalul Ilfov aproba eliberarea conditionata a lui Cristian Borcea

Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea conditionata a fostului actionar de la FC Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, astfel ca afaceristul va parasi probabil in cursul zilei Penitenciarul Jilava, acolo unde este incarcerat din luna februarie, potrivit Mediafax.

Deputat PNL: Se va lucra pe repede inainte pentru ca Sectia de anchetare a magistratilor sa dispara

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie trebuie sa dispara si se va lucra pe repede inainte in acest scop, prin procedura parlamentara, a declarat joi deputatul PNL Ioan Cupsa, membru al Comisiei juridice.

Ioan Cupsa (PNL): Desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, pe repede inainte

Deputatul PNL Ioan Cupsa, membru al Comisiei juridice, a declarat joi ca Sectia de investigare a infractiunilor din justitie trebuie sa dispara, ca se va lucra pe repede inainte in acest scop si ca se va interveni de indata in legatura cu legea recursului compensatoriu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )