Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dupa un deceniu de Facebook: Scurta istorie a celei mai mari retele sociale

Playtech Playtech,
Dupa un deceniu de Facebook: Scurta istorie a celei mai mari retele sociale

Facebook are peste 1,4 miliarde de utilizatori activi lunar si exista de 11 ani. Pe 4 februarie 2004, cea mai mare retea sociala a prezentului debuta pe cand Mark Zuckerberg era doar un student la Harvard. inacest timp a trecut prin numeroase schimbari si a devenit substantiv comun. Oficial, Facebook exista din 4 februarie 2004, []. continuă pe Playtech

TOP: Companiile de stat cu cele mai mari profituri

Companiile de stat care genereaza cele mai mari cinci profituri castiga peste 2,5 miliarde de lei net pe an si isi desfasoara activitatea in sectorul energetic, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Falimentul industriei din Alba. Cum au ajuns fier vechi cele mai mari fabrici de pe vremea comunismului

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Dintre fostele mari fabrici comuniste, dar cateva au supravietuit si au reusit sa se mentina in conditiile economiei de piata.

Facturi mai mari la curent electric in Chisinau

Unii consumatori ar putea primi factura pentru energia electrica cu un consum majorat. RED UNION FENOSA anunta, intr-un comunicat de presa, ca acest lucru s-ar putea intampla din cauza extinderii perioadei de calcul a facturilor in legatura cu declararea mai multor zile libere in luna ianuarie.

TOP: Cele mai mari DATORII ale demnitarilor romani

Demnitarii romani au fost si ai atrasi de ofertele bancilor pentru credite. Unii dintre ei atat de tare incat pentru unii ratele pe care trebuie sa le platesca lunar sunt mai mri decat veniturile pe care le incaseaza in mod oficial.

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )