Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dupa un an de guvernare prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

România Liberă România Liberă,
Dupa un an de guvernare prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD. continuă pe România Liberă

Dupa un an de guvernare, prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Dacian Ciolos anunta ca Institutul Cantacuzino ar putea reveni sub coordonarea Ministerului Sanatatii: Vlad Voiculescu pregateste un act normativ in acest sens, dar nu e suficient

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a anuntat, joi, ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pregateste un act normativ prin care Institutul Cantacuzino ar putea reveni sub coordonarea Ministerului Sanatatii.

Prim-ministrul Ciolos a decis demiterea secretarului de stat Adrian Sanda

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a decis demiterea din functie a secretarului de stat Adrian Sanda, ridicat, miercuri, de procurori si dus la audieri la Parchetul instantei supreme.

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a semnat demiterea secretarului de stat Adrian Sanda

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a decis demiterea din functie a secretarului de stat Adrian Sanda, ridicat, miercuri, de procurori si dus la audieri la Parchetul instantei supreme.

Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a fost decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Dacian Ciolos, la un an de la preluarea Executivului: Da, suntem Guvenul zero coruptie, zero populism, zero minciuna

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, le-a cerut ministrilor din cabinetul sau sa-si faca propriul bilant la un an de la preluarea guvernarii sa sa prezinte, public, care sunt reformele realizate, dar si proiectele pe care nu au reusit sa le puna in practica .

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care Birtalan Jozsef este eliberat din functia de presedinte al Agentiei Functionarilor Publici, atributiile sale urmand sa fie exercitate de catre vicepresedintele ANFP, Cristian Vasile Bitea pana la numirea unui nou sef al institutiei.

NU e pasiunea mea inaugurarea si taiatul de panglici. Dacian Ciolos le raspunde celor care il acuza nu a dezvoltat infrastructura

Premierul Dacian Ciolos a vorbit intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria despre bilantul guvernului pe care il conduce dupa un an de la investire si despre situatia actuala.

Dacian Ciolos recunoaste ca a acceptat sa apara pe afisele din campanie: Sunt pentru ca PNL mi-a propus sa ma sprijine pentru un nou mandat

Premierul Dacian Ciolos a urcat pe scena la mitingul din Bucuresti in care Partidul National Liberal si-a prezentat candidatii in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dupa aceasta aparitie,.

Dacian Ciolos: Caut spitalul in care sa pot sa am incredere. Oriunde te duci la un spital iti asumi un risc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in Romania isi asuma intotdeauna un risc cand se interneaza si cauta spitalul in care poate sa aiba incredere,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )