Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dus rece pentru Elena Bogdan la Acapulco

Online Sport Online Sport,
Dus rece pentru Elena Bogdan la Acapulco

Elena Bogdan s-a oprit, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Acapulco Mexic). continuă pe Online Sport

Tenis Acapulco: Elena Bogdan a reusit performanta carierei. Sarapova, printre posibilele adversare

Elena Bogdan, locul 527 WTA, 22 de ani, a reusit performanta carierei sale dupa ce s-a calificat in turul al doilea al unul turneu WTA. Romanca a dispus de Lauren Davis, locul 55 WTA, in primul tur la Acapulco Mexic).

Elena Bogdan s-a calificat in optimi la Acapulco dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea Elena Bogdan, numarul 527 mondial, produce surpriza pe tabloul principal de la Acapulco Mexic) si ajunge in faza optimilor de finala.

Acapulco: Elena Bogdan, in premiera in turul doi al unui turneu WTA

Elena Bogdan, locul 527 WTA, sportiva venita din calificari, a invins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 3), pe americanca Lauren Davis, locul 55 WTA, si s-a calificat in premiera in turul doi al unui turneu WTA, la Acapulco Mexic), o competitie cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Acapulco: Elena Bogdan s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 1), pe sportiva columbiana Mariana Duque-Marino, locul 139 mondial, si s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Acapulco, cu premii de 250. 000 de dolari.

Elena Bogdan, pe tabloul principal la Acapulco. Raluca Olaru, invinsa la dublu

Jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan a ajuns pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o pe Mariana Duque-Marino.

WTA Acapulco: Elena Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la turneul de la Acapulco Mexic), cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Dus rece pentru premierul Viktor Orban in Polonia

Dupa mult comentata vizita a presedintelui Putin in Ungaria, eveniment pe care Viktor Orban l-a considerat important deoarece nu se poate imagina o Europa fara Rusia, premierul ungar a simtit nevoia sa se explice in fata aliatilor sai apropiati, respectiv statele membre ale Grupului de la Visegrad Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia) si a decis sa efectueze o vizita fulger in Polonia.

O noua lovitura pentru Elena Udrea

Deputata PMP este urmarita penal pentru trei fapte de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fals in documente in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )