Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Acapulco: Elena Bogdan, in premiera in turul doi al unui turneu WTA

Hotnews Hotnews,
 Acapulco: Elena Bogdan, in premiera in turul doi al unui turneu WTA

Elena Bogdan, locul 527 WTA, sportiva venita din calificari, a invins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 3), pe americanca Lauren Davis, locul 55 WTA, si s-a calificat in premiera in turul doi al unui turneu WTA, la Acapulco Mexic), o competitie cu premii totale de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Tenis Acapulco: Elena Bogdan a reusit performanta carierei. Sarapova, printre posibilele adversare

Elena Bogdan, locul 527 WTA, 22 de ani, a reusit performanta carierei sale dupa ce s-a calificat in turul al doilea al unul turneu WTA. Romanca a dispus de Lauren Davis, locul 55 WTA, in primul tur la Acapulco Mexic).

WTA Acapulco: Elena Bogdan s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 1), pe sportiva columbiana Mariana Duque-Marino, locul 139 mondial, si s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Acapulco, cu premii de 250. 000 de dolari.

WTA Acapulco: Elena Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la turneul de la Acapulco Mexic), cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Dus rece pentru Elena Bogdan la Acapulco

Elena Bogdan s-a oprit, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Acapulco Mexic).

Elena Bogdan s-a calificat in optimi la Acapulco dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea Elena Bogdan, numarul 527 mondial, produce surpriza pe tabloul principal de la Acapulco Mexic) si ajunge in faza optimilor de finala.

Elena Bogdan, pe tabloul principal la Acapulco. Raluca Olaru, invinsa la dublu

Jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan a ajuns pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o pe Mariana Duque-Marino.

Doha Victorie superba pentru Alexandra Dulgheru in fata lui Alize Cornet/ In turul doi, contra lui Wozniacki

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, pe sportiva franceza Alize Cornet, locul 24 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, potrivit Mediafax. In turul doi, Dulgheru o va intalni, miercuri, pe sportiva daneza Caroline Wozniacki, a treia favorita si locul cinci WTA.

Alexandra Dulgheru, abandon in meciul cu Caroline Wozniacki in turul doi de la Doha

Tenismena Alexandra Dulgheru a abandonat, marti, la scorul de 1-6, 0-3, in meciul cu sportiva daneza Caroline Wozniacki din turul doi al turneului de categorie Premier de la Doha, informeaza Mediafax. Romanca locul.

UPDATE. Tenis Doha: Alexandra Dulgheru si-a aflat prima adversara. O putea intalni pe Halep in turul doi

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, o va intalni, in primul tur al turneului Premier de la Doha, pe frantuzoaica Alize Cornet, locul 24 WTA. Castigatoarea ar fi urmat sa o intalneasca pe Simona Halep, daca nu se retragea din turneu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )