Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dusa: Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dusa: Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a afirmat: Secretarul de stat din M. , Ioan Cabulea, a fost schimbat in urma dosarului referendumului. Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului. continuă pe Ziarul Bursa

Ioan Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, schimbat din functie

Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul principal de politie Ioan-Nicolae Cabulea, cu functie de secretar de stat in MAI, a fost schimbat din functie. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne, Mircea Dusa, marti, dupa sedinta de guvern.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie, marti, in urma unei decizii a Guvernului, aceasta declarand ca nu comenteaza situatia pana nu primeste informarea oficiala si ca hotararea i-a fost comunicata neoficial de cineva din partid, potrivit Mediafax. Guvernul a decis in sedinta de marti inlocuirea din functie a prefectului judetului Dolj, Elena Costea. Elena Costea a declarat ca nu comenteaza decizia pana nu va primi informarea oficiala. Nu am fost anuntata oficial de .

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, schimbat din functie inainte de alegeri.

Chestorul Ioan Cabulea a fost retras din functia de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), postul acestuia fiind preluat de Anghel Andreescu, a anuntat, marti, ministrul de resort, Mircea Dusa, potrivit Mediafax. Ministrul a precizat ca decizia de inlocuire a fost semnata de premierul Victor Ponta. Ioan Cabulea coordona, din mai, Departamentul Ordine si Siguranta Publica din cadrul ministerului. Chestorul general de politie Anghel Andreescu a mai lucrat ca .

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, a fost demis. in locul lui a fost numit Anghel Andreescu

Secretarul de stat din MAI Ioan Cabulea a fost demis marti, in locul lui fiind numit Anghel Andreescu, fost sef al Jandarmeriei Romane. Schimbarea era, de altfel, asteptata inca de saptamana trecuta. Ioan.

Targu Jiu: Un bebelus a fost ucis din greseala de parinti, in timp ce dormeau

Un bebelus a fost gasit mort in Targu Jiu. Copilul ar fi fost ucis din greseala de parintii sai, care s-ar fi asezat pe acesta, in timp ce dormea. Bebelusul provenea dintr-o familie extrem de saraca,.

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE in care America isi va afla noul presedinte. Care au fost atacurile din ultimele zile de campanie

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

Sala Palatului a fost trecuta din subordinea Ministerului Culturii in cea a Secretariatul General al Guvernului

Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului a trecut din subordinea Ministerului Culturii si Patrimoniului National in subordinea Secretariatului General al executivului, potrivit unei hotarari de.

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )