Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, schimbat din functie inainte de alegeri.

România Liberă România Liberă,
Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, schimbat din functie inainte de alegeri.

Chestorul Ioan Cabulea a fost retras din functia de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), postul acestuia fiind preluat de Anghel Andreescu, a anuntat, marti, ministrul de resort, Mircea Dusa, potrivit Mediafax. Ministrul a precizat ca decizia de inlocuire a fost semnata de premierul Victor Ponta. Ioan Cabulea coordona, din mai, Departamentul Ordine si Siguranta Publica din cadrul ministerului. Chestorul general de politie Anghel Andreescu a mai lucrat ca . continuă pe România Liberă

Ioan Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, schimbat din functie

Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul principal de politie Ioan-Nicolae Cabulea, cu functie de secretar de stat in MAI, a fost schimbat din functie. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne, Mircea Dusa, marti, dupa sedinta de guvern.

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, a fost demis. in locul lui a fost numit Anghel Andreescu

Secretarul de stat din MAI Ioan Cabulea a fost demis marti, in locul lui fiind numit Anghel Andreescu, fost sef al Jandarmeriei Romane. Schimbarea era, de altfel, asteptata inca de saptamana trecuta. Ioan.

Dusa: Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a afirmat: Secretarul de stat din M. , Ioan Cabulea, a fost schimbat in urma dosarului referendumului. Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie, marti, in urma unei decizii a Guvernului, aceasta declarand ca nu comenteaza situatia pana nu primeste informarea oficiala si ca hotararea i-a fost comunicata neoficial de cineva din partid, potrivit Mediafax. Guvernul a decis in sedinta de marti inlocuirea din functie a prefectului judetului Dolj, Elena Costea. Elena Costea a declarat ca nu comenteaza decizia pana nu va primi informarea oficiala. Nu am fost anuntata oficial de .

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

Cifrele nu mint: Steaua este echipa cea mai puternica din Liga 1

Statisticile onlinesport arata cele mai bune cifre pentru Steaua, cote pe care pana acum in 14 etape nici o alta echipa din Liga 1 nu le-a atins.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )