Libnet.ro
UNICEF

01:05

EBA nu mai candideaza din grija pentru PMP.

România Liberă România Liberă,
EBA nu mai candideaza din grija pentru PMP.

Elena Basescu a plecat din PDL pentru a se alatura Partidului Miscarea Populara, dar nu va mai candida pentru un nou mandat de eurodeputat. Anuntul a venit ieri in contextul in care PMP ii oferise fiicei presedintelui locul al doilea pe lista de candidati, loc eligibil. La cateva ore dupa ce si-a dat demisia din PDL, Elena Basescu a aparut in conferinta de presa, alaturi de presedintele PMP, Eugen Tomac, si de Elena Udrea, pentru a anunta ca nu candideaza in alegerile pentru Parlamentul . continuă pe România Liberă

Premierul ucrainean: Rusia ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza Ucraina

Premierul ucrainean acuza Rusia ca ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza regiunile din sudul si estul Ucrainei inaintea alegerilor prezidentiale anticipate de pe 25 mai. Avem.

Maria Grapini a demisionat din Parlament pentru a candida la PE

Deputatul PC Maria Grapini si-a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din Parlament, pentru a candida la alegerile europarlamentare. Grapini a spus ca isi depune demisia datorita participarii pe.

Blaga: Acolo unde primarii strang semnaturi pentru PMP sau EBA se vor lua masuri. ...

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune ca situatia organizatiilor care strang semnaturi pentru sustinerea Partidului Miscarea Populara sau pentru Elena Basescu, aratate de presa, vor fi discutate in Biroul Permanent National si se vor lua masurile care se impun, de sus pana jos, unde este cazul. Citeste si: Udrea: EBA nu si-a exprimat intentia de a candida pe lista PMP la europarlamentare Blaga a declarat pentru Revista 22 ca cei care vor sa tradeze partidul din interior si sa sprijine PMP, .

Elena Basescu s-a inscris in PMP, dar nu mai candideaza la europarlamentare

Elena Basescu a intrat in Partidul Miscarea Populara PMP), a anuntat, luni, presedintele formatiunii, Eugen Tomac, dar a precizat ca fiica cea mai mica a presedintelui nu va mai candida la europarlamentare,.

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza din partea taranistilor la europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani, anunta Bodu intr-o declaratie remisa, duminica, agentiei Mediafax.

Basescu va imparti mere pentru PMP si va duce oamenii la vot cu Loganul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, in Braila, ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania pentru europarlamentare in favoarea PMP, oferind mere alegatorilor, impartind afise sau chiar ducand oamenii la vot cu Dacia Logan personala, transmit surse mediatice.

Antonescu, atac la Basescu: Ma astept sa imparta mere pentru PMP si sa duca oamenii la vot cu Loganul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania pentru europarlamentare in favoarea PMP oferind mere alegatorilor, impartind afise sau chiar sa duca oamenii cu Logan la vot, scrie.

Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

De la faloplastie ori scrotoplastie si pana la implant de pectorali, lipo-gravura sau extractie/implantare unitate foliculara, iata care sunt cele mai inedite operatii estetice la care pot apela barbatii.

iN PREMIERA: Ce a mai ramas din padurile Romaniei

Pentru duminica, de la ora 21:00, echipa in premiera a pregatit un material despre situatia dramatica in care se afla padurile din tara noastra. Ancheta realizata de Romana Puiulet a scos la iveala.

Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, cele mai bune din toate timpurile

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat cu Ordinul de Merit pe francezul Jean-Claude Killy, coordonatorul din partea CIO al Jocurilor Olimpice de la Soci, in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )