Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ebola avanseaza mai repede decat noi si este pe cale sa castige cursa. Noul bilant global al epidemiei este de 4.447 de morti

Antena3 Antena3,
Ebola avanseaza mai repede decat noi si este pe cale sa castige cursa. Noul bilant global al epidemiei este de 4.447 de morti

Lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva virusului Ebola si nu reuseste sa controleze epidemia mortala, a avertizat marti un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite, relateaza AFP. Ebola are o. continuă pe Antena3

Belodedici, despre Finlanda - Romania: Nordicii au un joc colectiv mai bun decat noi

Miodrag Belodedici, consilierul presedintelui FRF, avertizeaza cu privire la jocul facut de Finlanda, viitoarea adversara a Romaniei in cadrul preliminariilor Euro 2016. Fostul international spune ca finlandezii au un joc colectiv mai bun decat tricolorii.

Noua tehnologie Wi-Fi dezvoltata de Samsung. Transferul de date, realizat de cinci ori mai repede

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, informeaza B.

Radu Banciu: Cu cat esti o tara mai parlita, cu atat iti tai padurile mai repede. De aici provine Ebola (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre epidemia de Ebola. Cu cat esti o tara mai parlita pe Glob, cu atat iti tai padurile mai repede.

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii. Dar de ce sexul puternic nu.

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: Extrem de inteligent, mai periculos decat S.O. Vintu

Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca Sebastian Ghita este extrem de inteligent si are o mare sustinere dar este mai periculos decat a fost Sorin Ovidiu Vintu deoarece este convins ca pune presedintele Romaniei.

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei [].

Fost vicepresedinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie, risca sa fie comis in SUA

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciaza ca actuala perioada este mai periculoasa decat cea anterioara atentatelor comise pe 11 septembrie 2001. El a avertizat chiar ca exista riscul.

CTP: Dezvaluirea lui Basescu, mai slaba decat sceneta lui Turcescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca dezvaluirea facuta de Traian Basescu, potrivit careia premierul Ponta a fost acoperit SIa in perioada cand era magistrat, este mai slaba decat sceneta lui Robert Turcescu.

Primele reactii dupa ce Basescu l-a acuzat pe Ponta ca e ofiter acoperit. Cristoiu: Prin aceasta dezvaluire l-a facut pe Ponta presedinte / C.T. Popescu: Mai slab decat sceneta lui Robert Turcescu

Ion Cristoiu crede ca anuntul facut de Traian Basescu potrivit caruia Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE l-a facut deja pe premier sa castige alegerile prezidentiale, in timp ce Cristian Tudor Popescu caracterizeaza dezvaluirea drept o sceneta mai slaba decat cea a lui Robert Turcescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )