Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ecaterina Andronescu castiga definitiv procesul cu ANI

România Liberă România Liberă,
Ecaterina Andronescu castiga definitiv procesul cu ANI

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a castigat miercuri, la ICCJ, procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI) privind conflictul de interese, dupa ce instanta suprema ii daduse dreptate si in cauza legata de incompatibilitate, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu a castigat procesul cu ANI

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a castigat miercuri, la ICCJ, procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI) privind conflictul de interese, dupa ce instanta suprema ii daduse dreptate si in cauza.

Ecaterina Andronescu nu s-a aflat in conflict de interese, a decis definitiv instanta suprema

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu nu s-a aflat in conflict de interese in anul 2009, atunci cand a indeplinit functia de manager de proiect la Universitatea Politehnica Bucuresti UPB), in perioada in care era ministru al Educatiei, a decis definitiv miercuri Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres.

Ecaterina Andronescu nu s-a aflat in conflict de interese. Decizia Curtii Supreme este definitiva

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu nu s-a aflat in conflict de interese in anul 2009, atunci cand a indeplinit functia de manager de proiect la Universitatea Politehnica Bucuresti UPB), in perioada in care era ministru al Educatiei. Decizia luata de Curtea Suprema este una definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )